FESTIVALUL DE PARASUTISM “Bucharest Skydiving Boogie”, la o noua editie

Cea de-a sasea editie a FESTIVALULUI DE PARASUTISM Bucharest Skydiving Boogie va avea loc la aerodromul din Clinceni, de miercuri pana duminica, iubitorii de adrenalina putand participa la cea mai mare petrecere in cadere libera de la o inaltime de 4.000 de metri, au anuntat organizatorii.

Astfel, iubitorii de adrenalina sunt invitati sa participe la primul FESTIVAL DE PARASUTISM dedicat atat amatorilor, cat si parasutistilor cu licenta, evenimentul fiind organizat de TNT Brothers, pe aerodromul Clinceni.

Timp de cinci zile, participantii pot sari pentru prima data in tandem alaturi de un instructor profesionist, de la 4.000 de metri, si se pot distra la cea mai mare petrecere in aer liber cu skydiving, muzica si adrenalina.

Citeste si: ”AeroNautic Show”: spectacol la inaltime pe Lacul Morii din Capitala

In timpul festivalului, salturile cu parasuta pentru amatori vor fi efectuate din doua avioane performante, proiectate special pentru astfel de actiuni: Pilatus Porter.

Totodata, spectatorii vor putea asista la salturile si demonstratiile spectaculoase ale profesionistilor, care isi perfectioneaza tehnica alaturi de instructori calificati la nivel international.

De asemenea, in cadrul workshop-ului de “angle flying”, parasutistii cu licenta au ocazia de a se antrena cu trei instructori recunoscuti la nivel mondial: Scott Plamer (SUA), campionul mondial Will Penny (Africa de Sud) si Petter Johnson (Suedia). Scott Plamer, cunoscut ca fiind primul om care a sarit dintr-un avion fara parasuta, va povesti despre experienta inedita care i-a adus recunoasterea internationala.

In fiecare seara, incepand cu ora 19.00, in hangarul TNT Brothers sunt proiectate filmele salturilor din ziua respectiva si sunt premiate cele mai impresionante fotografii. Petrecerea va dura pana in zori, cu DJ.

Citeste si: Thunderbirds – Miting aviatic pe aeroportul Mihail Kogalniceanu (Foto cu pilotii americani)

La eveniment vor participa peste 100 de parasutisti cu licenta veniti din intreaga lume (Romania, Serbia, Bulgaria, Norvegia, Canada, Spania, Franta, SUA, Emiratele Arabe Unite, Suedia, Africa de Sud).

Bucharest Skydiving Boogie reuneste anual cei mai experimentati parasutisti romani si straini, care au ocazia de a se pregati si a evolua impreuna, dar si de a se distra. De asemenea, festivalul isi propune sa atraga cat mai multi amatori, care au astfel ocazia de a patrunde in comunitatea parasutistilor profesionisti si de a asista la demonstratiile lor si nu numai, de a incerca pentru prima data senzatia unui salt cu parasuta.

Evenimentul are loc la aerodromul din Clinceni, pe dropzone-ul TNT Brothers.

Sursa foto: urban.ro