FESTIVALUL SPOTLIGHT: Peste 12.000 de PERSOANE au participat in prima zi la manifestare

Peste 12.000 de PERSOANE au participat joi seara la lansarea primei editii a FESTIVALULUI International al Luminii SPOTLIGHT, au anuntat vineri organizatorii, Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti “ArCuB”.

Potrivit sursei citate, instalatiile au fost pornite din strada Franceza, unde au concertat Romarta, Robin and the Backstabbers si Omul cu Sobolani, iar ulterior bucurestenii au invadat Calea Victoriei si Centrul Istoric.

Cladirile emblematice ale orasului, Biblioteca Centrala Universitara, Teatrul Odeon, Cercul Militar, Muzeul National de Istorie a Romaniei si Palatul CEC, au fost prezentate intr-o perspectiva noua datorita video-mapping-urilor si iluminatului arhitectural, incantand publicul de toate varstele, potrivit sursei citate. 

Citeste si: FESTIVALUL SPOTLIGHT: TOATE INSTALATIILE DE ARTA si PROIECTIILE vor fi APRINSE SIMULTAN

“Instalatiile de arta au uimit bucurestenii prin interactivitatea si originalitatea lor, publicul dand dovada de o curiozitate contagioasa – a analizat si a interactionat cu fiecare lucrare de pe traseul Spotlight, pana spre miezul noptii. Prima zi de festival s-a transformat intr-un fenomen social, dovada fiind miile de poze si filmulete care circula in social media, locuitorii orasului fiind incantati sa se asocieze cu petele de culoare care au insufletit orasul”, se spune in comunicat.  

Citeste si: FESTIVALUL SPOTLIGHT: Peste 20 de INSTALATII DE ARTA si PROIECTII vor fi prezentate in Bucuresti la prima editie a manifestarii

Accesul la toate evenimentele din cadrul FESTIVALULUI SPOTLIGHT este gratuit.

Sursa foto: b365.ro