CUTREMURATOR. Fetele lui DINU PATRICIU, DESFIGURATE langa sicriul tatalui. FOTO

Trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu a ajuns, vineri seara, in Romania. Sicirul a fost adus din Londra cu un avion privat si preluat imediat de o masina de la o firma de pompe funebre, flancata de mai multe vehicule de la o firma de paza. 

Sicriul cu trupul lui Dinu Patriciu a fost depus la capela Cimitirului Bellu din Capitala. Aici au fost adusi mai multi paznici din alte cimitire, iar zeci de garzi de corp au grija ca toate pregatirile pe care le-a cerut familia defunctului sa decurga fara incidente.

Miliardarul va fi inmormantat sambata, la Cimitirul Bellu din Capitala, acolo unde isi doarme somnul de veci si tatal sau. Magnatul s-a stins din viata la varsta de 64 de ani, intr-o clinica din Londra.

CITESTE SI: INMORMANTAREA LUI DINU PATRICIU VA AVEA LOC SAMBATA, LA CIMITIRUL BELLU 

Rudele magnatului au cerut discretie maxima in ceea ce priveste inmormantarea milionarului. Ca sa se asigure ca nu vor fi deranjati in timpul evenimentelor, o alee din cimitir a fost inchisa, ca nu cumva curiosii sa aiba acces.

Fiicele lui Dinu Patriciu sunt vizibil marcate de durere, dupa ce si-au adus tatal mort acasa. Aflate in Anglia, Ana si Maria au sosit in Romania alaturi de trupul neinsufletit al tatalui lor. Primele imagini cu cele doua fete ale lui Patriciu au fost surprinse in exclusivitate de paparazzi Cancan.ro.

Ana, fiica cea mare a omului de afaceri a sosit acasa impreuna cu sotul ei, care a fost in permanenta alaturi de aceasta. Prima care a ajuns acasa a fost fiica cea mica, Maria, purtand haine groase negre, care a venit direct de la aeroport. Cele doua fete au adus cu ele in Romania, patru tablouri mari. Cei care le-au carat de la masina a fost iubitul Anei, impreuna cu alti doi barbati.

Citeste si: Sicriul cu trupul lui Dinu Patriciu a ajuns in Romania

Dupa cauteva minute petrecute in casa, cele doua fete s-au indreptat catre locul in care a fost depus trupul neinsufletit al tatalui lor, pentru a vechea la capataiul tatalui lor, insa inainte, fica cea mica s-a intors la aeroport pentru a lua celelalte bagaje cu care au sosit in Romania.

Citeste si: Ce s-a intamplat cu TRUPUL lui DINU PATRICIU, la 10 zile de la deces

Sursa foto: Cancan