Fetita Elenei Basescu va primi la botez un cadou traditional de la Dorin Cioaba

fetita-elena-basescu

Nasterea fetitei Elenei Basescu nu a ramas fara ecou in randul etniei rome. Dorin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, i-a urat nepoatei lui Traian Basescu sa ajunga “manechina” ca mama sa si a marturisit ca s-a gandit deja la cadoul de botez, potrivit Ring.

“Ii urez de acuma fetitei EBei multi ani fericiti, sa fie frumoasa si sa fie manechina cum a fost mama ei. Sa fie o persoana importanta, pentru ca face parte din familia prezidentiala. Daca ne va invita la botez, o sa merg cu cea mai mare placere. Daca vom merge, cu siguranta ii vom face si un cadou frumos fetitei”, a spus Dorin Cioaba, pentru Ring.

Fiul cel mare al regretatului rege al romilor a marturisit ca se gandeste sa-i ofere cadou fetitei Elenei Basescu niste hainute traditionale, care sa-i aminteasca de relatia dintre comunitatea roma si presedintele tarii.

“Ma gandesc la niste hainute traditionale pentru cea mica, ceva elemente care sa ii aduca aminte atat familiei, cat si celei mici de faptul ca a existat o relatie intre comunitatea de romi si presedinte. Nu cred ca va conta valoarea cadoului, ci la astfel de evenimente este vorba despre unul simbolic. Ma gandesc la ceva legat de partea asta de traditie”, a mai spus pentru Ring Dorin Cioaba.

Foto: monitorulcj.ro