Fiat a dezvaluit modelul 500C GQ

Fiat, in colaborare cu revista GQ, a realizat o editie speciala a micutei decapotabile italiene, una care sa fie mai pe placul barbatilor din intreaga lume.

Editie speciala a micii decapotabile 500C, una care sa-i inspire un aer macho si care sa aspire… femei, a fost dezvaluit de Fita, scrie promotor.ro. La exterior, masina are jante de aliaj de 16 inci intr-o combinatie de rosu si negru, o parte frontala cu guri de aerisire mai largi, faruri si stopuri cu capace negre, precum si logo-ul GQ pe stalpii B.

La interior se gasesc scaune sport cu design special, elemente din crom satinat si o atmosfera sport, accentuata de cusaturile si elementele decorative de culoarea Tungstenului. A nu se uita acoperisul textil rabatabil printr-o apasare de buton.

Sub capota se afla motorul de 1.4 litri 160 CP MultiAir Turbo, cuplat cu o transmisie manuala in cinci trepte. Puterea maxima se atinge la 5.750 rpm, iar cuplul maxim de 230 Nm / 3.000 rpm si greutatea redusa a masinii permit o accelerare de la 0-100 in circa 7.6 secunde.

Sursa foto: promotor.ro