Fibre pentru păr rar

Părul, acest simbol al tinereții, al sănătății și chiar al fertilității, reprezintă de asemenea o expresie a frumuseții, a încrederii în sine și, de ce nu, al propriului stil. Din nefericire, însă, din ce în ce mai multe persoane, atât femei, cât și bărbați, suferă în prezent de pierderea sau rărirea parului. Continuă să citești pentru a afla cum să maschezi părul rar.

Desigur, pe piață exista un număr însemnat de tratamente pentru împiedicarea sau evitarea acestei probleme, dar, cu toate acestea, acele soluții aduc rezultate în timp, iar noi vrem să ne bucurăm de un păr bogat ACUM .

Așa că noi am descoperit un produs care se pliază perfect nevoi tale de a avea un păr mai bogat INSTANT. Cum?Nu e țeapă? Nu, nu e nici o țeapă și nici vreun produs miraculos care îți face părul să creasca INSTANT! Deci despre ce vorbim? Despre un produs de origine americană, care este de câțiva ani și la noi și anume fibrele pentru păr Toppik.

Ce fac aceste fibre mai exact?

Aceste fibre de păr din keratina naturală pură  sunt încarcate electrostatic și se vor prinde de cele mai subțiri fire de păr pentru a-ți reda efectul pe care îl aștepți până tratamentele pe care le folosești își vor face efectul

Ideala pentru orice persoana care dorește să mascheze pierderea sau subțierea podoabei capilare, nanofibrele pentru par rar Toppik reprezintă răspunsul rapid la aceasta situație problematică. Derivate din cheratină premium, fibrele pentru par rar se îmbină perfect cu firele deja existente, contribuind astfel la obținerea aspectului unui par bogat, în cel mai natural mod!

Tocmai din acest motiv, utilizarea unui produs ce contine fibre pentru păr rar de la Toppik devine raspunsul viabil la toate problemele tale! Utilizand o formula complexă, patentata in SUA, aceste fibre de cheratina sunt perfect naturale, usor de folosit, și se combină cu firele existente, fără a putea fi detectate.

Ce înseamnă, mai exact, fibre de cheratina?

Fibrele de cheratina Toppik sunt formate din aceeași proteina care intra în alcătuirea părului natural. Drept urmare, fibrele se vor atașa la părul deja existent, conferindu-i un aspect mai plin și mai bogat. Mai mult, fibrele pentru par rar Toppik au o încărcătură statica, ce creează o legătură magnetica intre acestea și firele de păr naturale. Astfel, aceste nanofibre pentru par rezista cu succes condițiilor de vânt și ploaie, transpirației, fiind în același timp ușor de îndepărtat printr-o simpla spălare cu șampon.

Cu toate acestea, trebuie să știi că nu toate fibrele beneficiază de aceeași calitate precum cele de la Toppik. Fiind derivată din surse naturale, cheratina premium care intra în alcătuirea nanofibrelor pentru par Toppik este aproape identica cu cea care se regăsește în parul natural. Această calitate asigură aderența ideala la orice tip de păr, grație dobândirii unei încărcături statice naturale. Alte tipuri de nanofibre de cheratina, derivate din bumbac sau alte materiale sintetice, nu poseda aceeași încărcătură statica, iar calitatea lor îți poate pune părul în pericol pentru că unele nici măcar nu au aprobare din partea Agenției Europene pentru Medicamente(EMA). Deci aveți grijă ce cumpărați și dacă sunteți nesiguri cereți vânzătorului acreditările pentru punerea produsului în vânzare pentru că s-ar putea să vă treziți că pierdeți și firele de păr deja existente.

Fibrele de păr Toppik sunt disponibile într-o larga paleta de culori, existând până la 9 nuanțe diferite, suficiente pentru a satisface exigentele oricui! Pentru parul cu șuvițe în mai multe nuanțe, poți opta pentru un mix de fibre pentru  de culori diferite, obținând astfel un efect spectaculos! În plus, toate fibrele de cheratina de la Toppik sunt rezistente la transferuri, ceea ce înseamnă că nu se vor răspândi pe haine sau pe fata de perna. Fibrele pot fi utilizate atât pentru acoperirea rădăcinilor albe, cât și pentru cele de alta culoare, rezultate în urma vopsirii repetate a parului.

Încearcă și tu produsele Toppik  și vei avea garantat parte de o experiență fară echivoc!