”FICATEL” BADALAU: Noua conducere PSD TREBUIE SA RUPA TELEVIZOARELE

Liderul PSD Giurgiu, NICULAE BADALAU, a facut o propunere radicala in sedinta Comitetului Executiv al PSD care precede Congresul extraordinar al PSD de duminica: “Cei care vor fi in BPN TREBUIE SA RUPA TELEVIZOARELE”.

In acest organism ar trebui sa fie oameni care pricep presa, sa se descurce pe sticla, sa stie sa APERE PARTIDUL EFICIENT IN EMISIUNI”, a spus seful PSD Giurgiu. El a mai avut un of mare: “Ar trebui ca in noul Statut al partidului sa punem o prevedere conform careia CONDAMNAM COMUNISMUL. Trebuie si cred ca putem reusi sa scapam de aceasta eticheta, sa nu se mai spuna despre noi ca am fi continuatorii comunistilor.”, a spus Badalau.

CITESTE SI: MARIAN OPRISAN: PSD VA AVEA PREMIER PANA LA CAPAT, INDIFERENT CUM IL CHEAMA

Trebuie precizat ca pe modelul „Dosarul Caltabosul”, pe scena politica romaneasca a aparut „SENATORUL FICATEL”, pe numele sau Niculae Badalau. Intr-un dosarul DNA s-a retinut anul trecut ca, printre „atentiile” primite de senatorul PSD, Niculae Badalau, se numara: 200 pulpe de pui, 200 bucati piept de pui si 20 kg FICAT DE PASARE.

In sarcina senatorului, procurorii DNA au pus infractiunea de trafic de influenta. Niculae Badalau a fost condamnat in 1988 la un an de inchisoare cu executare la locul de munca, dupa ce ar fi furat patru saci cu grau. El a fost gratiat de Nicolae Ceausescu, decizie prin care i-a fost sters si cazierul si care i-a permis lui Badalau sa fie subprefect, prefect, deputat si acum senator.

Sursa foto: ziuanews