FIFA a BLOCAT transferul lui ADI MUTU la gruparea indiana FC PUNE CITY

Federatia Internationala de Fotbal (FIFA) a blocat transferul atacantului roman Adrian Mutu de la echipa Petrolul Ploiesti la formatia FC Pune City, din noua Super Liga a Indiei, sustine presa din aceasta tara.

Conform cotidianului “Times of India”, FIFA s-ar fi opus acestei mutari din cauza faptului ca Mutu si-a reziliat contractul cu Petrolul dupa data de 31 august, cand s-a incheiat in mod oficial perioada de transferuri din fotbalul international.

CITESTE SI: IAR S-A IMBATAT ADI MUTU! Transferul atacantului roman la PUNE CITY este in pericol 

“Mutu s-a aflat sub contract cu clubul roman Petrolul Ploiesti mult timp dupa incheierea perioadei de transferuri, pe 31 august, iar cererea sa de transfer trebuia facut inainte de aceasta data. Doar jucatorii care si-au reziliat de comun acord contractul cu echipele lor inainte de incheierea perioadei de mercato sunt acum eligibili pentru un transfer”, a declarat un oficial citat de ziarul indian.

CITESTE SI: ADRIAN MUTU va juca la formatia indiana FC PUNE CITY

Adrian Mutu, in varsta de 35 ani, si-a reziliat pe 26 septembrie contractul cu Petrolul Ploiesti, echipa la care a evoluat incepand din luna ianuarie, dupa despartirea de formatia franceza AC Ajaccio.

Sursa foto: sport.ro