FIFA ancheteaza ROMANIA dupa incidentele de la meciul cu POLONIA – OFICIAL

FIFA a hotarat sa inceapa o ancheta in urma incidentelor de la meciul cu Romania, din preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2018. Forul mondial a luat aceasta decizie dupa ce o petarda a explodat in apropierea atacantului Robert Lewandowski.

Incidentul a avut loc in partea secunda, cand Polonia ne conducea cu 1-0. Imediat, starul de la Bayern Munchen s-a prabusit pe teren si jocul a fost intrerupt cateva minute. Dupa ce Lewandowski a primit ingrijiri medicale, jocul a fost reluat. In plus, la acest meci au fost incidente si in tribune, ceea ce ar putea inaspri pedeapsa pe care o vom primi.

Cel mai probabil, riscam sa jucam meciul cu Danemarca fara spectatori si sa primim o amenda de peste 50 de mii de euro. Din informatiile obtinute de Ziare.com, FRF va incerca o aparare inedita la FIFA. Astfel, forul condus de Burleanu va solicita ca macar accesul femeilor si al copiilor sa fie permis la meciul cu Danemarca. ROMANIA este considerata recidivista si are sanse foarte mici sa scape nepedepsita.

Sursa foto: sport