FIFA vrea sa schimbe REGULILE JOCULUI. Marile cluburi sunt impotriva

FEDERATIA INTERNATIONALA DE FOTBAL (FIFA) e pe cale sa produca o schimbare majora in fotbal, dorind sa schimbe REGULILE JOCULUI.

 SEPP BLATTER, presedintele FIFA, propune ca fiecare echipa sa aiba in teren, in orice moment al meciului, minim 6 jucatori din propria tara, ceea c ear insemna o schimbare a REGULILOR JOCULUI de fotbal. Propunerea lui Blatter e intitulata “6+5”, dar mai toate marile echipe sunt impotriva ei si nici legile din Uniunea Europeana nu-l ajuta pe seful FIFA. “Nu ne-am spus inca ultimul cuvant. Un expert de la Institutul pentru afaceri europene ne-a anuntat ca propunerea noastra e compatibila cu legea”, spune BLATTER.

Citeste si: FRF a primit 250.000 de dolari de la FIFA

“Aceasta regula va imbunatatii relatiile dintre cluburi si echipele nationale, va pastra identitatea nationala si va incuraja cluburile sa investeasca in cresterea de jucatori”, continua BLATTER.

 Citeste si: Sepp Blatter propune o pedeapsa pentru cei care simuleaza accidentarile

In Liga 1, echipa cea mai afectata de aceasta regula ar fi CFR Cluj, care la ultimul meci jucat a avut doar 3 jucatori romani in echipa de start, iar spre exemplu, in Premier League, Arsenal n-a avut niciun englez in primul “11” la ultima partida disputata.