Fiica baronului PSD, ADRIAN DUICU, a avut la ea un TELEFON MOBIL in timpul bacalaureatului

Dosar penal pentru frauda la examenul de la bacalaureat in cazul fiicei lui Adrian Duicu. Oamenii legii au asteptat ca Adina Duicu, fiica baronului PSD de Mehedinti, Adrian Duicu, care a sustinut proba la chimie la Colegiul Tehnic “Dierna” din Orsova, sa iasa din sala, astfel incat sa nu fie perturbat intr-un fel examenul de bacalaureat. A fost condusa in cancelarie, unde i s-a pus in vedere sa predea obiectele pe care le are asupra sa, in caz contrar urmand sa se treaca la perchezitie corporala.

Procurorul de caz s-a prezentat, s-a legitimat, i-au spus elevei ca urmeaza sa fie perchezitionata corporal, daca nu preda de buna voie obiectele pe care le are asupra sa. Eleva a refuzat, a solicitat sa fie asistata de un avocat in timp ce este perchezitionata corporal, desi nu era obligatorie asistenta in cazul respectiv tocmai pentru a evita orice suspiciuni, procurorul a fost de acord, a fost intrebata daca are vreo ruda in proximitatea liceului ca sa anunte un avocat. A sustinut ca nu, desi ulterior s-a dovedit ca avea chiar mai multe rude”, a declarat luni procurorul Fanica Cercel, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Judetean Mehedinti, conform Adevarul.

CITESTE SI: Fiica baronului de Mehedinti, ADRIAN DUICU, prinsa COPIIND LA BAC. Reactia MINISTRULUI EDUCATIEI. UPDATE

Desi se vedea cu ochiul liber ca telefonul este ascuns sub tricou, la brau, Adina Duicu, a negat ca il are asupra sa, dupa care le-a spus oamenilor legii ca telefonul se gaseste in masina sa.

„Era vizibil ca sub tricou, la brau avea un obiect care putea sa fie un telefon. A sustinut ca are telefonul in masina, i s-a propus sa dea cheile masinii unui politist ca sa-i aduca telefonul, a refuzat pe motivul ca nu umbla nimeni in masina ei fara consimtamantul dumneaei, situatie in care a fost insotita la masina ca sa ia telefonul. Cand a ajuns in apropierea masinii au venit rudele, mama sa, sora si cand s-a apropiat de masina a scos telefonul de la brau si i l-a dat maica-sii, moment in care politistul a intervenit si a luat telefonul de la persoana respectiva. Aceasta l-a muscat pe politist de mana, l-a zgaraiat pe ochi, a fost nevoie sa o imobilizeze pentru a inceta agresiunea, a intervenit sora fetei, suspectata de frauda si l-a palmuit pe politistul respectiv”, mai precizeaza procurorul Fanica Cercel.

Toata scena cu politistul agresat a fost filmata de un cetatean.

Procurorii au ridicat de la fata locului si inregistrarile de la camerele de supraveghere a examenului.

Sursa foto www.realitatea.net