Fiica lui Carmen Harra a pozat goala. FOTO INCENDIAR

Fiica lui Carmen Harra, Alexandra, aprinde imaginatia barbatilor in ultimul numar din Playboy. Fata celebrei prezicatoare s-a dezbracat si de haine si de secrete, pentru admiratorii sai.

 

“Propunerea de a fi pe coperta «Playboy Romania» din septembrie m-a incitat si m-a emotionat mai mult ca oricand. M-am gandit: «Eu? Intr-adevar!». Acest gand curajos a fost urmat de unul negativ: «Dar ce vor crede oamenii despre mine?». Din fericire, mi-am amintit rapid ca nu mi-a pasat niciodata de ceea ce cred altii despre mine. A fost un vis devenit realitate, in principal pentru ca mi-a oferit sansa sa le arat femeilor din Romania ca, in lumea de azi, formele iti pot da putere.

Am cautat celelalte coperte «Playboy Romania» si am realizat ca pot contribui cu ceva nou, ceva diferit. Inutil sa spun, am acceptat sa pozez nud. M-am trezit foarte devreme in ziua sedintei foto, nervoasa, ingrijorata si emotionata. Ii voi incanta pe oameni, asa ca m-am rugat ca fotografiile sa se ridice la asteptarile celor care vor lua revista. I-am dat pe toti afara, pentru ca nu eram prea incantata ca persoane complet straine sa se holbeze la zonele mele «private»” a povestit in timpul sedintei foto Alexandra pentru ziarulring.ro.

Surse foto: Playboy, ziarulring.ro