Fiica lui LICA NUNWEILLER sustine ca medicii I-AU OMORAT tatal

LICA NUNWEILLER s-a stins din viata in toamana anului trecut, dar misterul in jurul mortii sale continua, fiica sa fiind de parere ca medicii i-au omorat tatal.

Fiica lui LICA NUNWEILLER, Mihaela, sustine ca fostul mare fotbalist roman a fost omorat de medicii de la o clinica privata. “Am facut plangere la toate institutiile, la politie, la Parchet, la Guvern, la Presedintia Romaniei, dar n-am primit pana acum niciun raspuns. Ancheta treneaza, si nu inteleg de ce. La necropsie, a reiesit clar ca tata a murit in urma unei septicemii. Dupa ce a fost internat la clinica, a facut infectie urinara! Tata a intrat in clinica pe picioarele lui si l-am scos pe brate! Singurii care se intereseaza de acest caz sunt cei de la IML, stiu ca au cerut medical dosarul de la Parchet, dar am auzit ca nu l-au primi. Cat a stat in clinica, a slabit nu mai putin de 40 de kilograme”, a spus Mihaela pentru SportNews.

Citeste si: Veste proasta pentru fotbalul romanesc: a murit Nunweiller ! 

“Tata a murit cu zile! Cei de acolo nu l-au ingrijit, desi plateam o taxa de internare de 30 de milioane de lei vechi pe luna! In plus, mi s-a mai cerut de doua ori sa dau cate 11 milioane de lei vechi pentru antibiotice… Cand m-am revoltat si le-am cerut sa mi dea facturi pentru acei bani, mi-au dat doua facturi antedatate! Tata a fost internat la acea clinica pe 2 august 2013, iar facturile aveau datele de 9 si 17 iulie”, a continuat aceasta.

Citeste si: DOLIU! Un nume important al sportului romanesc a plecat dintre noi

LICA NUNWEILLER (decedat la varsta de 75 de ani) a jucat in cariera sa la Dinamo Bucuresti, Dinamo Bacau si Besiktas.