FIICA LUI PAUL WALKER DA IN JUDECATA PORSCHE pentru MOARTEA TATALUI EI

Fiica actorului PAUL WALKER, cunoscut din seria de filme “FAST AND FURIOUS”, a decis sa depuna plangere impotriva firmei germane PORSCHE, pe care o considera partial VINOVATA DE MOARTEA TATALUI EI, relateaza Agerpres.

MEADOW WALKER (16 ani) denunta o grava “NEGLIJENTA” a constructorului auto german. Actorul a murit in masina sa PORSCHE CARRERA GT, ruland cu 160 de kilometri pe ora. A ramas BLOCAT IN HABITACLU cand vehiculul a fost cuprins de flacari. Tocmai pe acest lucru se bazeaza plangerea: Paul Walker nu ar fi murit in urma ranilor provocate de accident, ci in incendiul declansat dupa cateva minute din cauza lipsei unor dispozitive de securitate adecvate, sustin avocatii lui Meadow Walker.

CITESTE SI: ANCHETATORII AU STABILIT CAUZA ACCIDENTULUI IN CARE A MURIT ACTORUL PAUL WALKER

Conducerea firmei are o parere total opusa. Intr-un comunicat transmis revistei People, constructorul auto reactioneaza la plangerea de omucidere al carui obiect il face. “SUNTEM TRISTI cand cineva este ranit intr-o masina Porsche, insa credem ca RAPORTUL AUTORITATILOR A STABILIT CLAR c ca, in acest caz, tragicul accident a fost provocat de o CONDUCERE IMPRUDENTA si o VITEZA EXCESIVA”, afirma Porsche.

Nu este prima oara ca Porsche este vizata in acest sens. Vaduva lui ROGER RODAS, care a murit in acelasi accident, a depus deja plangere impotriva firmei.

PAUL WALKER si ROGER RODAS au murit intr-un teribil accident auto pe 30 noiembrie 2013.

Sursa foto: youtube