Filme 2014: Vezi care sunt cele mai asteptate filme ale acestui an

Anul 2014 se anunta promitator pentru cinefili, cu multe filme ce se anunta adevarate blockbustere. Promisiunile cineastilor pentru 2014 ii fac nerabdatori pe cei mai multi dintre iubitorii cinematografiei, dar sa vedem care sunt cele mai asteptate filme din acest an.

Pe lista celor mai asteptate filme ale anului 2014 sunt incluse continuari ale unor serii foarte cunoscute si remake-uri: Spider-Man, Captain America, X-Men, Transformers, cei 300 de eroi greci, Robocop, dar si Godzilla, Hobbit-ul sau eroii din “The Hunger Games”. 

Pentru inceput, in luna ianuarie vom avea parte de trei filme cu sanse reale la Oscarurile din acest an – “12 Years as a Slave”, “The Wolf of Wall Street” si “American Hustle”. 

Dar sa vedem care sunt cele mai asteptate filme ale anului 2014: 

7 februarie – Robocop, 7 martie – 300: Rise of an Empire, 14 martie – Need for Speed, 4 aprilie – Captain America: The Winter Soldier, 2 mai – The Amazing Spider-Man 2, 16 mai – Godzilla, 23 mai – X-Men: Days of Future Past, 27 iunie – Transformers: Age of Extinction, 11 iulie – Dawn of the Planet of the Apes, 21 noiembrie – The Hunger Games: Mockingjay, part 1, 19 decembrie – Hobbit: There and Back Again.

Alte filme asteptate de cinefili in 2014

In luna februarie, vom vedea pe marile ecrane animatia “The Lego Movie”, dar si “Pompeii”, film despre eruptia vulcanica devastatoare din urma cu peste 2.000 de ani. In luna martie, ii vom vedea pe Russell Crowe, Emma Watson, Anthony Hopkins si Jennifer Connelly in povestea biblica “Noah”.

De asemenea, in 2014, cinefilii se vor putea bucura si de SF-urile “Edge of Tomorrow”, cu Tom Cruise si Emily Blunt, “Transcendence”, cu Johnny Depp si “Interstellar”, cu Anne Hathaway si Matthey McConaughey. In plus, fanii filmelor de actiune se vor putea delecta cu partea a treia a “The Expendables”, in care vor juca…toti actorii cu greutate ai filmelor de actiune.

Totodata, Vin Diesel, Zoe Saldana, Bradley Cooper si Benicio Del Toro vin cu filmul “Guardians of the Galaxy”, in timp ce Eva Green, Bruce Willis, Jessica Alba, Mickey Rourke, Rosario Dawson, Josh Brolin, Joseph Gordon-Levitt, Juno Temple, Ray Liotta si Lady Gaga vor juca in “Sin City: A Dame to Kill For”, iar Angelina Jolie este “Maleficent”. Nu in ultimul rand, fanii filmelor animate se vor bucura de partea a doua a animatiilor “Rio” si “How to Train Your Dragon”.