Filmul „Amantii pasageri”, din nou pe ecranul din parcul Titan

Pe Insula Artelor din parcul Titan, vineri, 30 august, incepand cu ora 21.00, va fi proiectat pentru a doua oara filmul „Amantii pasageri”.

In regia celebrului Pedro Almodovar, filmul ii are in rolurile principale pe Javier Cámara, Cecilia Roth, Lola Dueñas si Raúl Arévalo. Antonio Banderas, Penélope Cruz si Paz Vega vor avea aparitii de tip cameo. Pelicula este „o comedie morala, orala si ireala sau nerealista”, asa cum o descrie insusi regizorul.

O defectiune tehnica pune in pericol vietile pasagerilor aflati la bordul zborului 2549. Pilotii incearca, alaturi de colegii din turnul de control, sa gaseasca o solutie. Insotitorii de zbor si seful lor sunt personaje baroce, neobisnuite, care incearca sa uite de problemele personale si se dedica trup si suflet sarcinii de a face zborul cat mai placut pentru pasagerii lor, in asteptarea solutiei. Viata printre nori este la fel de complicata ca si cea de la sol si, din aceleaai cauze, poate fi redusa la doua aspecte: sexul si moartea.

Aflat la cea de-a doua editie in sectorul 3, evenimentul este parte a proiectului Caravana Metropolis. Proiectul aduce un concept popular peste hotare, „Cinema in aer liber”, si impreuna cu acesta, cel mai mare ecran gonflabil din România.

Sursa foto: bet365