Filmul care a detronat “Aquaman” de la box-office, cu un debut de 19.6 milioane de dolari

“Aquaman” a pierdut supremația la box office-ul american. Chiar și așa, filmul care îl are pe Jason Momoa în rol principal a primit o veste extraordinară în weekend, întrucât profitul lui total a ajuns la valoarea de 1 miliard de dolari.

“The Upside”, filmul care îi are în rolurile principale pe Kevin Hart și Bryan Cranston, a detronat “Aquaman” de pe primul loc al box office-ului american, după o supremație de trei săptămâni. Drama a încasat 19,6 milioane de dolari la debut și a câștigat respectul publicului de peste ocean.

Citește și: GAME OF THRONES SEZONUL 8. HBO A ANUNȚAT CĂ PREMIERA VA FI ÎN ACEASTĂ PRIMĂVARĂ. VIDEO

“The Upside” este un remake al unui alt film de succes, “The Intouchables”, un lung metraj francez care a făcut peste 426 milioane de dolari în întreaga lume în 2011.

În reinterpretarea regizorului Neil Burger, Kevin Hart joacă rolul unui fost condamnat pe nume Dell, care se angajează că îngrijitor personal al miliardarului paraplegic Phillip, interpretat de Brian Cranston. Povestea este inspirată de un caz real, iar din distribuția inițială a filmului au făcut parte Francois Cluzet și Omar Sy.

În versiunea din 2019, alături de Kevin Hart și Brian Cranston mai apar Nicole Kidman, Julianna Margulies și Aja Naomi King. “The Upside” se vede și în cinematografele din România din 11 ianuarie.

Sursă traducere: filmnow.ro