Filmul care domină box office-ul american de două săptămâni! Are încasări de peste 162 de milioane de dolari până acum! Video

“Glass”, ultimul capitol al lui M. Night Shyamalan din trilogia “Unbreakable”, a câștigat cu ușurință la capitolul finanțe, cu un profit estimat de 19 milioane de dolari în weekend. Acesta a fost cel de-al doilea doilea sfârșit de săptămână în care lung-metrajul a dominat box-office-ul.

“Glass” a încasat, domestic, 46,5 milioane de dolari în weekend-ul de deschidere. În al doilea, americanii au plătit biletele în valoare de 19 milioane de dolari pentru a-l vedea. În total, până acum, la nivel global, producția regizată de M. Night Shyamalan a încasat 162,689,135 $.

Citește și: DETALIUL ASCUNS DIN ULTIMA SCENĂ A “AQUAMAN” DĂ DE GOL PLANURILE DC COMICS PENTRU URMĂTOARELE FILME

Și în România “Glass” a vândut cele mai multe bilete în weekend, obținând un profit de 879,259 lei. Filmul care s-a lansat în acest weekend, “The Kid Who Would Be King”, a debutat pe locul patru cu 7,2 milioane de dolari obținute din vânzarea de bilete. “The Uppside” a continuat să încaseze bine, cu profit de 12,2 milioane și ocupând poziția a doua în box office-ul american. Pe locul al treilea s-a plasat “Aquaman”, care a ajuns la 1,090,754,074 $ încasări de la premieră și până acum, la nivel global.

“Glass”, ultimul capitol al seriei “Unbreakable”

Din “Indestructibilul” (“Unbreakable”), revin Bruce Willis, în rolul lui David Dunn și Samuel L. Jackson, în rolul lui Elijah Price, cunoscut și sub pseudonimul de Domnul Glass (sticla). Lor li se alătură, din “Split”, James Mcavoy, reluând rolul lui Kevin Wendell Crumb și a multiplelor personalități care se ascund în interiorul său, precum și Anya Taylor-Joy, în rolul lui Casey Cooke, singura captivă ce a supraviețuit unei întâlniri cu Bestia (The Beast).

Continuând de unde a rămas “Split”, “Glass” îl găsește pe Dunn, aflat în urmărirea lui The Beast, creatura super-umană a lui Crumb. Din seria de ciocniri dintre Dunn și Crumb, ce capătă proporții, se relevează că, din umbră, Price este, de fapt, adevăratul păpușar ce deține secrete cruciale despre ambii.

Sursa traducere: filmnow.ro