Filmul care s-a instalat în fruntea box office-ului internațional. Încasări de peste 40 de milioane imediat după premieră! Video și foto

Universal Pictures și DreamWorks fac senzație la box office-ul internațional, ocupând primul loc în top cu încasări de 40 de milioane de dolari. “How to Train Your Dragon 3” a cucerit cinefilii din întreaga lume și a detronat filmul “Glass” de pe poziția fruntașă.

Ultimul film al francizei “How to Train Your Dragon” a încasat 40,2 milioane de dolari după debutul în 23 de piețe străine. Cea mai bună performanță a animației a fost în Mexic, unde a debutat cu 7,7 milioane de dolari, pe locul doi la încasări fiind Regatul Unit (6,8 milioane de dolari), urmat de Coreea (4,6 milioane de dolari) și Italia (3,4 milioane dolari).

Citește și: FAST AND FURIOUS SPIN-OFF: HOBBS AND SHAW, TRAILER OFICIAL. TREI MINUTE DE ACȚIUNE, EXPLOZII ȘI COMEDIE. VIDEO

Ultimul capitol din trilogie a câștigat nu doar prețuirea publicului, ci și aprecierea critică, în prezent deținând un scor de 98% pe platforma Rotten Tomatoes. “How to Train Your Dragon” a încheiat supremația filmului “Glass”, care a adăugat weekend-ul trecut încă 12,2 milioane de dolari din 54 de teritorii din străinătate la venituri, însumând un total de 110,3 milioane de dolari de la box office-ul internațional.

Un alt thriller psihologic, “Escape Room”, a impresionat cu încasările din vânzări de bilete cu 8,8 milioane de dolari obținute din 33 de piețe. “Green Book”, dramă nominalizată la Oscar cu Viggo Mortensen și Mahershala Ali în rolurile principale, a câștigat 11,9 milioane de dolari în acest weekend.

Citește și: MARGOT ROBBIE, ESTE MAI ATRĂGĂTOARE CA NICIODATĂ ÎN ROLUL LUI HARLEY QUINN. PRIMELE IMAGINI DIN “BIRDS OF PREY”! VIDEO

În rest, “Creed II” a câștigat încă 7 milioane de dolari din 44 de teritorii, ceea ce a dus la un profit de peste 86,5 milioane de dolari. În total, filmul derivat din franciza “Rocky: se laudă cu încasări globale de 200 de milioane de dolari.

Sursa video: youtube