Filmul cu super-roi care poate bate recordul de încasări al lui Aquaman! Vezi video în articol

“Shazam a adus multe zâmbete la Comic Con!”, “Warner Bros. creează, în sfârșit, un altfel de film cu super-eroi!”, “Primul trailer de la Shazam face lumină la Comic Con” au fost doar câteva din titlurile apărute în presă străină de specialitate după lansarea primelor imagini din filmul cu super-eroi. Acum, studiourile au lansat un teaser nou.

Pentru Billy Batson e suficient să strige SHAZAM! pentru a deveni un personaj cu puteri nebănuite. Acest orfan de 14 ani are șansă de a se transformă în supereroul adult Shazam cu ajutorul unui bătrân magician. În ciuda aspectului fizic impresionant, Shazam are inima unui copil și face cu versiunea să adultă ceea ce ar fi făcut orice adolescent cu superputeri – se distrează!

“Poate zbura? Poate vedea prin obiecte? Poate emite proiectile electrice prin mâini? Poate scapă de testele plictisitoare de la școală?” Shazam este hotărât să testeze limitele puterilor sale cu bucuria nesăbuită a unui copil. Însă trebuie să învețe să stăpânească aceste puteri, căci va avea de-a face cu forțele Răului, controlate de dr. Thaddeus Sivana.

Citește și: CASCADORII LUI JASON MOMOA SI AMBER HEARD DIN AQUAMAN SEAMĂNĂ PERFECT CU ACTORII! FOTO ÎN ARTICOL

Shazam a apărut prima dată desenat pe hârtie în 1939 și este cunoscut și sub numele de Captain Marvel (personajul neavând însă nicio legătură cu Carol Danvers din universul Marvel, pe care fanii o vor vedea într-un film intitulat chiar așa: Captain Marvel). Personajul Shazam marca DC Comics a fost creat de C. C. Beck și Bill Parker și se numește așa după șase perosnaje emblematice imortale: Solomon, Hercule, Atlas, Zeus, Ahile și Mercur.

New Line Cinema a început dezvoltarea unui film live-action “Shazam!” la începutul anilor 2000, când s-a zvonit că Dwayne “The Rock” Johnson era în discuții să joace un rol important în lung-metraj. În 2014, fostul wrestler și-a confirmat implicarea că Black Adam, adversarul protagonistului.

În ianuarie 2017, DC și New Line Cinema au anunțat că “Shazam!” va fi dezvoltat sub forma a două filme, urmând că Dwayne Johnson să aibă propriul său lung-metraj, în același univers. Zachary Levi a fost distribuit în cele din urmă în rolul principal, iar primul trailer al peliculei sub această formă a fost foarte bine primit de fanii de la Comic Con, unde a fost difuzat.

Sursă traducere: filmnow.ro