Câștigătoare Asia Express. Ana Baniciu și Raluka au câștigat premiul de 30.000 de euro

Finala Asia Express. Luni seară a avut loc semifinala Asia Express! După 4700 de kilometri parcurși, doar trei echipe au rămas în cărți pentru marele premiu de 30.000 de euro. Semifinaliștii au avut de înfruntat adevărate probe de foc la Asia Express! Singură echipa de băieți a fost provocată de două echipe formate din fete.

Update: Finaliştii Liviu Vârciu cu Andrei Ştefănescu şi Ana Baniciu cu Raluka au dat tot ce au putut mai bun pentru a câştiga. Ca orice concurs, însă, există un singur câştigător, iar în cazul emisiunii “Asia Express” este o singură echipă câştigătoarea. Aşadar, echipa formată din Ana Baniciu şi Raluka este marea câştigătoare a emisiunii “Asia Express”.

Cele două au dat dovadă de multă determinare, multă voinţă şi au luptat până în ultima clipă. De cealaltă parte, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au muncit din greu şi ei, dar ca orice concurs există doar o echipă câştigătoare.

Știre inițială

Finala Asia Express. Liviu și Andrei, Ana și Raluka, Daniela și Vica, au avut de trecut prin probe eliminatorii la Asia Express. Fiecare dintre echipe a primit câte o hartă care urma să-i conducă la tablete pe care erau înregistrate mai multe întrebări legate de parcursul show-ului de până în prezent.

Citește și: MIRCEA N. STOIAN DĂ DE PĂMÂNT CU ASIA EXPRESS ȘI DEZVĂLUIE NUMELE CÂȘTIGĂTORULUI!

Daniela Crudu și Vica Blochina au fost eliminate, astfel că, în finală se vor lupta Andrei Ștefănescu cu Liviu Vârciu și Raluka cu Ana Baniciu. Ultima ediție va fi difuzată, în această seară, pe Antena 1 de la ora 20.00.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se vor duela cu echipa Ralukăi și a Anei Baniciu în cea mai mare confruntare de până acum, confruntare ce le va testa pentru ultima dată limitele. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cele două echipe de pe podium și-au croit drum către marea finală, dar parcursul până aici nu a fost deloc ușor. În această seară de la ora 20.00, concurenții vor păși în misiunea decisivă, ce va stabili învingătorii celei mai dure competiții, care a fost printre altele și o lecție de viață inedită: ,,Asia Express”.

Probele grele pe care le vor avea de trecut concurenții în cea mai importantă seară la ,,Asia Express” vor reprezenta o ultimă călătorie în care își vor depăși limitele și în care vor fi nevoiți să demonstreze că merită primul loc pe podium. În seara aceasta, de la ora 20:00, vedetele vor începe cursa cu o misiune ce le va cere să refacă o serie de filmulețe alături de localnici, dar pentru a le realiza aceștia vor fi nevoiți să-i antreneze în jocul lor. Căutarea indiciilor cheie, în forma emblematică a dragonului, dar și experiența masajului thailandez, cea mai renumită tehnică terapeutică, vor face și ele parte din lista provocărilor etapei finale. O probă ce le va da fiori concurenților este Ruleta Deliciilor, unde norocul va dicta meniul concurenților.

Învârtind ruleta, vedetele se vor confrunta iar cu preparate ce stau la limita dintre fobie și dezgust, precum scorpionul, gândacii, sau broaștele: ,,Îmi e frică să mă uit. Nu ne-am gândit nicio secundă ce ne așteaptă aici.”

Sursă foto: antena 1