FINALA CUPA ROMANIEI: Laurentiu Reghecampf a recunoscut: Am SEMNAT!

LAURENTIU REGHECAMPF, tehnicianul echipei STEAUA BUCURESTI, a sustinut joi o conferinta de presa in care a vorbit despre finala CUPEI ROMANIEI TIMISOREANA pe care elevii sai o vor sustine vineri in compania ASTREI GIURGIU, dar si despre faptul ca a semnat un nou contract.

Problema este ca antrenorul ros-albastrilor nu a vrut sa le dezvaluie jurnalistilor prezenti daca este vorba despre o prelungire a contractului cu STEAUA sau de o intelegere cu o alta formatie.

Citeste si: Presa din Golf a anuntat ca LAURENTIU REGHECAMPF este noul antrenor al lui AL-HILAL 

“N-am ce sa lamuresc in momentul de fata. Vreau sa terminam acest sezon si sa ma bucur impreuna cu jucatori, iar apoi voi vorbi cu dumneavoastra”, a spus LAURENTIU REGHECAMPF in cadrul conferintei de presa.

“Am semnat un contract, dar nu va spun daca prelungirea angajamentului cu STEAUA  sau cu o alta echipa”, a continuat REGHE, anuntat de presa araba ca noul antrenor al celor de la Al Hilal.

“In ceea ce priveste finala CUPEI ROMANIEI sunt sigur ca va fi un meci frumos, stiu ceea ce-am pregatit noi si ceea ce pregatesc fanii nostri. Sunt sigur ca va fi o atmosfera incredibila. Si sunt sigur ca, la sfarsitul meciului, le vom face suporterilor o bucurie uriasa”, a precizat antrenorul “ros-albastrilor”.

Citeste si: REGHECAMPF, dupa titlul 25 al STELEI: Sunt MANDRU, a fost un an GREU!

“Am exersat si loviturile de la 11 metri. Tratam meciul cu mare seriozitate. O finala de Cupa se poate castiga si la loviturile de departajare”, a mai spus Reghe.

Finala CUPEI ROMANIEI TIMISOREANA dintre STEAUA BUCURESTI si ASTRA GIURGIU se va disputa vineri seara, cu incepere de la ora 21:00, pe National Arena din Bucuresti si va putea fi urmarita, in format LIVE TEXT, pe Mondo News.

Sursa foto: