FINALA CUPA ROMANIEI: Peste 330 de POLITISTI mobilizati pentru STEAUA-ASTRA

Politia Capitalei a mobilizat peste 330 de POLITISTI pentru asigurarea masurilor de ordine la meciul de fotbal dintre FC STEAUA Bucuresti si AFC ASTRA Giurgiu din finala Cupei Romaniei, care va avea loc vineri de la ora 21.00 pe Arena Nationala, a anuntat institutia.

POLITISTII bucuresteni vor actiona atat pentru mentinerea ordinii publice in proximitatea stadionului, cat si in alte zone de interes operativ, asigurand, totodata, accesul auto al riveranilor in zonele in care a fost blocata sau deviata circulatia rutiera.

In acest sens, POLITISTII bucuresteni vor organiza si intensifica actiunile de patrulare in statiile de metrou si in mijloacele de transport in comun, urmand a lua masuri de prevenire a inselaciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostarilor de persoane, furturilor din posete sau buzunare, respectiv a furturilor de sau din auto.

Citeste si: FRF a pus in vanzare BILETE pentru FINALA CUPEI ROMANIEI

Totodata, POLITISTII Capitalei vor accentua activitatile de prevenire si combatere a infractiunilor savarsite cu violenta si a faptelor de natura sa impiedice desfasurarea normala a acestui eveniment.

Citeste si: CUPA ROMANIEI: Finala dintre STEAUA si ASTRA are mari sanse sa umple NATIONAL ARENA

POLITISTII rutieri isi vor intensifica actiunile derulate pe principalele artere de circulatie, in punctele ce prezinta risc ridicat de accidente si la orele cu trafic intens, in vederea fluidizarii traficului si prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteza si depistarea celor care conduc sub influenta bauturilor alcoolice.

Sursa foto: digisport.ro