FINALA CUPA ROMANIEI: TRAFICUL RUTIER va fi RESTRICTIONAT pe strazile din jurul Arenei Nationale

TRAFICUL RUTIER va fi RESTRICTIONAT vineri pe mai multe strazi din jurul Arenei Nationale, pentru desfasurarea meciului dintre Steaua si Astra in cadrul finalei Cupei Romaniei, au anuntat reprezentantii Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei.

Astfel, TRAFICUL RUTIER va fi RESTRICTIONAT GRADUAL incepand cu ora 16.00, pana la defluirea totala a spectatorilor, pe str. Maior Coravu, intre Sos. Mihai Bravu si intrarea in Arena Nationala, precum si pe strazile care intersecteaza si acced in acest tronson.

De asemenea, vor fi introduse RESTRICTII DE CIRCULATIE pe str. Vatra Luminoasa, intre sos. Mihai Bravu si str. Pierre de Coubertin, precum si pe strazile care intersecteaza si acced in acest tronson.

Citeste si: FINALA CUPA ROMANIEI: Laurentiu Reghecampf a recunoscut: Am SEMNAT!

Totodata, politistii rutieri vor RESTRICTIONA CIRCULATIA RUTIERA pe str. Pierre de Coubertin, intre sos. Iancului si Rondul de la intrarea in Stadionul National Arena, precum si pe strazile care intersecteaza si acced in acest tronson, dar si pe Bd. Basarabia, intre sos. Mihai Bravu si Bd. Chisinau, precum si pe strazile care intersecteaza si acced in acest tronson.

Politistii rutieri recomanda utilizarea rutelor ocolitoare Sos. Mihai Bravu — Sos. Iancului — Sos. Pantelimon si Bd. Unirii — Bd. Decebal — Sos. Mihai Bravu — Str. Baba Novac — Bd. Nicolae Grigorescu — Bd. Basarabia.

Brigada Rutiera Bucuresti solicita conducatorilor de autovehicule sa evite deplasarea in zona, sa circule cu maxima atentie, sa foloseasca rutele ocolitoare si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic pentru devierea acestuia.

Citeste si: FINALA CUPA ROMANIEI: Peste 330 de POLITISTI mobilizati pentru STEAUA-ASTRA

Pietonii au obligatia sa circule numai pe trotuare, traversarea strazii sa o faca pe la locurile semnalizate si marcate corespunzator ori la culoarea verde a semaforului electric si numai dupa ce sunt siguri ca intentia lor de traversare a fost observata de catre soferi.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544.

Sursa foto; epochtimes-romania.com