Finala Dansez Pentru Tine, saptamana viitoare! Vezi clasamentul inainte de ultimul act al acestui sezon

Semifinala Dansez Pentru Tine si-a desemnat, vineri seara, cele trei perechi care vor lupta saptamana viitoare, in marea finala a dansului romanesc. Ruby si Alexandru au parasit competita Dansez Pentru Tine, dupa duel, iar Ilinca Vandici si Razvan au reusit sa depaseasca momentele grele cauzate de accidentari si sa mearga mai departe, in finala Dansez Pentru Tine de saptamana viitoare.

Au fost emotii maxime in editia de aseara, iar nu de putine ori oboseala si-a spus cuvantul. Semifinala celui de-al 14-lea sezon al emisiunii Dansez Pentru Tine a fost ceva mai complicata, deoarece concurentii au avut de invatat trei stiluri de dans. Sore si Dark si-au reconfirmat locul de lideri ai clasamentului, obtinand zece pe linie pentru doua dintre cele trei dansuri. 

Ilinca Vandici si Razvan Marton s-au duelat cu Ruby si Alexandru Ciobanu si au reusit sa iasa castigatori, obtinand 76.30% din voturile publicului. Ruby si Alexandru au parasit concursul cu ochii in lacrimi.

Pentru Ilinca si Razvan a fost o saptamana infernala. Antrenamentele dure, emotiile si epuizarea au dus la accidentari de ambele parti. Daca frumoasa satena si-a calcat pe mana cu tocurile pana cand s-a umflat, Razvan a facut o ruptura musculara cu numai doua ore inainte de inceperea show-ului, iar coregrafa lor s-a vazut nevoita sa schimbe intreaga rutina de dans.

Dima si Iulia au ajuns si ei in marea finala care va avea loc vinerea viitoare, de la 20.30, la ProTV, cand telespectatorii vor putea vota perechea care i-a impresionat cel mai mult pe parcursul celui de-al 14-lea sezon al emisiunii.

Asadar, saptamana viitoare, marea lupta se va da intre Sore si Dark, Dima si Iulia, Ilinca si Razvan. La fel ca de fiecare data, telespectatorii ProTV sunt cei care decid ce pereche va fi castigatoarea celui de-al 14-lea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”.