FINALA EURO 2016: MASURI SPECIALE DE SECURITATE. MII DE AGENTI VOR FI PE STRAZI

FINALA EURO 2016. Ultimul act al Campionatului European de fotbal, PORTUGALIA-FRANTA, are loc duminica seara cu incepe de la ora 22.oo, partida putand fi urmarita, in direct, pe Pro Tv si Dolce Sport.

Masurile de securitate la acest meci vor fi cu adevarat exceptionale, teama fata de un atentat terorist fiind extrem de puternica. Astfel, peste 6.800 de jandarmi si ofiteri de politie vor asigura masurile de ordine in ziua finalei.

CITESTE SI: PORTUGALIA-FRANTA, 22.00, PROTV, DOLCE / FINALA SURPRIZA DE LA EURO 2016

Fortele de ordine vor fi impartite in jurul stadionul din Saint-Denis, in fanzone-uri, si pe bulevardul Champs Elysees in timpul meciului, dar si dupa finalul sau, dupa cum a confirmat chiar prefectul francez Michel Cadot, citat de cotidianul spaniol Marca. In zona arenei Stade de France, vor patrula peste 1300 de jandarmi si politisti, iar 3400 vor supraveghea cu atentie bulevardului Champs Elysees.

A fost anuntat faptul ca politia nu va opri traficul pe Champs Elysees daca Franta va triumfa la EURO, permitand deci fanilor sa sarbatoreasca in voie ceea ce ar reprezenta un urias succes, al treilea la un turneu final de EURO, dupa 1984 si 2000.

Sursa foto: uefa