FINALA EUROPA LEAGUE este FC SEVILLA – BENFICA

BENFICA LISABONA si FC SEVILLA s-au calificat joi seara dramatic in FINALA EUROPA LEAGUE, editia 2013/2014, urmand sa dispute pe 14 mai ultimul act la Torino.

Joi seara, in urma partidelor JUVENTUS-BENFICA si VALENCIA – FC SEVILLA au fost stabilite cele doua finaliste ale EUROPA LEAGUE.

VALENCIA a pierdur dramatic calificarea in FINALA EUROPA LEAGUE dup ace in tur fusese infranta cu 2-0 de FC SEVILLA, iar in mansa a doua a reusit sa intoarca rezultatul si sa conduca in minutul 93 cu 3-0. Feghouli si Jonasau punctate in prima parte, stabilind scorul pauzei, 2-0, iar Mathieu a inscris in repriza secunda pentru 3-0, scor la care VALENCIA era calificata in ultimul act. Mbia a punctat insa la ultima faza a meciului si a naruit sperantele gazdelor, FC SEVILLA calificandu-se in FINALA.

Citeste si: CHELSEA – ATLETICO 1-3. Finala 100% spaniola! GALERIE FOTO 

La Torino, pe stadionul care va gazdui finala de peste doua saptamani, JUVENTUS a sperat in van la un gol care sa ii aduca totodata si calificarea dupa ce in tur lusitanii castigasera cu 2-1. BENFICA s-a aparat insa exemplar si a rezistat asaltului Italian, chiar daca a jucat pe final de partida in inferioritatea numerica.

Citeste si: EUROPA LEAGUE: Cine merge in FINALA ? LIVE SCORE JUVENTUS-BENFICA 0-0 si VALENCIA-FC SEVILLA 3-1 

Astfel, FC SEVILLA si BENFICA LISABONA isi vor disputa trofeul EUROPA LEAGUE in finala de la Torino, programata pe 14 mai.

Sursa foto: uefa.com