FINALA EUROVISION 2015 CALIN GOIA, incarcat cu ENERGIE de catre ROMANII din VIENA

CALIN GOIA, solistul trupei VOLTAJ, ce reprezinta Romania la Eurovision 2015- a declarat ca intalnirea de joi cu comunitatea de romani din Viena a fost un eveniment plin de energie si speranta, informeaza Agrepres.

EUROVISION 2015 “Intalnirea cu comunitatea de romani a fost foarte simpatica. Ne-am incarcat de energie pentru ca erau niste romani, acolo, galagiosi, care erau plini de speranta si ne-au spus ca ne sustin si ca ne voteaza. Ai un sentiment placut”, a marturisit CALIN GOIA.

Solistul VOLTAJ a dat detalii si despre cei cu care s-a intalnit.

CITESTE SI: EUROVISION 2015: TOPUL MELODIILOR cu SANSE la TROFEU, potrivit CASELOR DE PARIURI

“Era o doamna care lucrase la Stadthalle. A lucrat aici mult timp. Nu mai lucreaza, dar a zis ca a vazut toate concertele de aici. Am cunoscut studenti, am cunoscut doi baieti care sunt in corul de baieti al Vienei si care vor fi in deschiderea finalei”, a adaugat solistul.

EUROVISION 2015 Alaturi de trupa s-a aflat si Razvan Schinteie, baietelul care apare in videoclipul piesei cu care VOLTAJ reprezinta Romania la Eurovision — “De la capat”.

Joi, membrii trupei VOLTAJ au cantat in Eurovision Village, un spatiu in aer liber, in fata primariei din Viena, dedicat competitiei cantecului european si s-au intalnit cu romani care locuiesc in Viena.

CITESTE SI: FINALA EUROVISION 2015: TRUPA VOLTAJ va intra in concurs cu numarul 20

EUROVISION 2015 VOLTAJ va intra sambata cu numarul 20 in finala Eurovision. Ordinea de intrare in competitie a fost stabilita de televiziunea publica austriaca ORF si aprobata de European Broadcasting Union (EBU).

Show-ul va fi deschis de Slovenia, iar artistii care vor canta inaintea celebrului “Start vot” sunt cei de la Il Volo, reprezentantii Italiei.

EUROVISION 2015 Astfel, ordinea intrarii tarilor concurente in finala Eurovision este urmatoarea: Slovenia, Franta, Israel, Estonia, Marea Britanie, Armenia, Lituania, Serbia, Norvegia, Suedia, Cipru, Australia, Belgia, Austria, Grecia, Muntenegru, Germania, Polonia, Letonia, Romania, Spania, Ungaria, Georgia, Azerbaidjan, Rusia, Albania si Italia.

Sursa foto wwwlarevista.ro