FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 AUGUST 2014

Punctul de atractie al ultimei editii saptamanale de la “Mireasa pentru fiul meu” a fost, de departe, cearta purtata intre Andrei si Laur.

Dupa zile intregi in care a preferat sa pastreze tacerea in jurul marturiilor facute de Oana referitoare la intretinerea unor acte intime cu Laur, Andrei a decis sa vorbeasca cu numai cateva zeci de minute inainte de finalul “sezonului regulat”.

Enervat de mai multe remarci facute de Laur si Oana, Andrei nu a mai tinut cont de faptul ca nu are nicio proba concreta de partea lui si a sustinut ca intr-adevar Oana a facut sex cu Laur in Casa, in momentele in care nu erau supravegheati de camere.

VEZI AICI CINE A IESIT MIREASA SEZONULUI: MIREASA PENTRU FIUL MEU FINALA 30 AUGUST

Mai mult, Andrei l-ar fi vrut ca martor pe Alin cel care, conform galateanului, ar fi vazut una dintre scenele de amor dintre Laur si Oana.

Sunt insa si numeroase voci care vad in reactia lui Andrei doar o frustrare a faptului ca el se astepta ca Oana si Laur sa fie descalificati in Gala de saptamana trecuta, urmand ca votantii acestora sa treaca, in corpore, la cuplul pe care el il formeaza cu Cristina.

Nu este insa exclus ca Oana si Laur sa fie descalificati chiar in timpul Marii Finale chiar daca, in acest caz, ar fi prea tarziu ca Andrei si iubita lui sa se bucure de voturile venite din partea sustinatorilor OL.