FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU. OANA: Banii nu imi umplu golul din suflet!

Timpul trece pentru concurentii de la “Mireasa pentru fiul meu” si pana la finalul competitiei au ramas mai putin de doua luni. Era firesc sa apara si premiile in bani pentru care cei ramasi in Casa conditia principala fiind un parcurs cat mai lung in emisiune.

In Gala de saptamana trecuta mai ramasesera de dat doua cutii cu 10.000 de lei, pentru prima dintre ele voturile publicului avand un rol decisiv in timp ce ultima cutie va reveni ultimului concurent eliminat in Marea Finala.

Pentru cutia cu bani la care voturile publicului avea un rol decisiv, favorita era Oana, aleasa mireasa saptamanii, de mai multe ori consecutiv.

Asa a si fost. Oana a castigat acest premiu, motiv pentru care a simtit nevoia sa le multumeasca tuturor fanilor care au in continuare incredere in ea.

In momentul in care i-a acordat premiul, Mireala Boureanu Vaida a ironizat episodul despartirii Oanei de Laur care, a durat doar cateva ore.

Mirela: “Cine nu are noroc in dragoste, are noroc la bani iar cum tu si laur v-ati despartit ieri e clar ca acesti bani ti-au venit ca sa-ti umple golul din suflet. Vrei sa le spui ceva celor de acasa?”

Raspunsul Oanei a fost unul care pentru o alta fata ar fi parut firesc. Nu insa si in cazul bacauancei acuzata de majoritatea competitorilor si a unui numar insemnat de telespectatori ca este atrasa in primul rand de latura materiala si de propria imagine decat de relatiile sentimentale in care este implicata.

Oana: “NICIO SUMA DE BANI NU O SA-MI UMPLE GOLUL DIN SUFLET. Le multumesc telespectatorilor pentru ca m-au votat. Sper sa fiu fericita alaturi de Laur si sa nu mai dezamagim.”

Sursa foto: Captura Antena 1