FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZONUL 3. Nunta dintre Andrei si Cristina pusa in pericol?

Momente pe cat de neasteptate pe atat de neplacute cu o zi inainte de Marea Finala a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”. Chiar si in ceasul al 12-lea, Andrei si Cristina si-au adresat cuvinte mai putin romantice, Andrei fiind nemultumit de lipsa de entuziasm a logodnicei lui in ceea ce priveste nunta care ar urma sa aiba loc peste numai 24 de ore.

Principala nemultumire a lui Andrei este legata de faptul ca iubita lui vede lucruri comune intre ei numai in subiecte superficiale si lipsite de importanta in timp ce in lucrurile fundamentale divergentele se ti lant.

VEZI AICI CINE ESTE MIREASA SEZONULUI: MIREASA PENTRU FIUL MEU FINALA 30 AUGUST

Cei doi au lasat chiar sa se inteleaga ca nunta din Marea Finala nu este batuta in cuie si ca ultimele ceasuri ale acestei zile vor fi cruciale in luarea unei decizii finale. Neintelegerile dintre Andrei si Cristina au fost de multe ori o caracteristica a celor zece luni de relatie dintre cei doi.

“Ea crede ca noi ne potrivim numai la haine, la muzica si nici acolo nu e convinsa… Nu vreau sa-mi fac o relatie asa. Vreau ca sa-si dea seama cand greseste si sa-si ceara scuze. Daca nu isi cere scuze pentru ce a spus, maine nu facem nunta! Mie mi se pare, din cate am vorbit, ca ne potrivim si ca suntem pe aceeasi lungime de unda”, a spus Andrei.

Cristina si-a pastrat calmul si a afirmat convinsa: “O sa facem nunta maine”.

“Cine stie? Nu se stie…”, a continua Andrei schimbul de replici.

Oana a concluzionat spunand ca Andrei este mult prea dur si ca ar fi trebuit sa-si dea seama de sentimentele ei pana acum: “E prea drastic, prea dintr-o bucata. Daca nu simte si nu s-a convins de mine in 10 luni, eu nu am ce face”.

Dupa ce i-a trecut supararea, Andrei a revenit la sentimente mai bune si a spus ca prefera sa gandeasca pozitiv si sa priveasca cu optimism spre viitor.

“Stii ca vreau sa ne casatorim si sa facem nunta si o sa fim impreuna toata viata. Mie imi place sa spunem ca vom fi impreuna mereu si ca o sa ne iubim mereu, chiar daca nu va fi asa. Mie imi place sa fim optimisti. Vreau sa fiu fericit si sa spunem ca ne iubim si ne potrivim”, a incheiat acesta.

Totul s-a terminat cu bine si cu un sarut pasional al celor doi concurenti.