Finala Next Star, 5 decembrie: Valentin Poenariu, surpriza de proportii la Next Star! VIDEO

Finala Next Star, 5 decembrie: Valentin Poenariu, unul dintre concurentii Next Star care au ajuns in finala de Popularitate, a avut parte de o surpriza uriasa. Insusi Helmuth Duckadam a venit sa-l incurajeze, in Gala de Popularitate!

Finala Next Star, 5 decembrie: E din Mioveni, are doar 13 ani si deja e considerat o aparitie. Nu numai prin vocea cuceritoare, ci si prin infatisarea sa, care a determinat-o pe Lora sa exclame: “Mai, ce baiat frumos!”

Pepe a fost “solul” trimis sa-i dea vestea cea buna lui Valentin Poenariu. Cand a auzit ca se numara printre cei mai populari concurenti si ca are de cantat in Gala, reactia lui a fost una de uimire profunda. Nici doua cuvinte n-a mai legat, ci doar a afisat un zambet senin.

Finala Next Star, 5 decembrie: Si pentru ca tot vorbim de popularitate, Valentin a declarat ca e fanul celei mai populare echipe romanesti de fotbal, Steaua. Din acest motiv, Dan Negru l-a adus in platoul Next Star pe marele Helmuth Duckadham, fost portar la Steaua, pentru a strange mana tanarului, inainte sa inceapa spectacolul.

O surpriza de zile mari atat pentru Valentin, cat si pentru juriul care s-a inghesuit sa faca poze cu “eroul de la Sevilla”, cum mai este numit Duckadham.

Finala Next Star, 5 decembrie: Dupa ce a primit cadou o insigna si un tricou verde, plin de autografe si urari de la fostul portar, Vali s-a pus pe interpretat “Muro shavo”, o melodie antrenanta a trupei romanesti Hara.

Pasiunea cu care a cantat a indemnat juriul sa i se alature pe scena, topaind si dansand veseli in jurul lui, pana le-a sarit casca din ureche, vorba Mariei Carneci. Iar la final, l-au imbratisat cu totii, unul cate unul. Frumos!

Pe Valentin Poenariu il puteti sustine printr-un SMS cu textul ”VALENTIN”, la 1313 (1,24 eur/sms TVA inclus).