Finala Next Star la Popularitate: Denis Draghici, micul haiduc simplu si popular. VIDEO

Finala Next Star la Popularitate: A inceput finala de Popularitate a show-ului Next Star. Denis Draghici este un flacau simpatic foc, plin de viata si foarte popular. Denis este unul dintre concurentii de la Next Star, care isi etaleaza talentul cu care a fost inzestrat pentru a castiga mult-ravnitul premiu.

Finala Next Star la Popularitate: Denis Draghici Nu stia prea bine ce inseamna proba de popularitate, dar nici nu trebuie! A fost votat de public tocmai pentru ca e un copil simplu, simpatic si popular… de la natura.

“Cum sa-l poti uita? Cand eu, special, mi-am lasat ochelarii ca sa-i vad grimasele si mimica fetei, care e geniala!”, si-a amintit Connect-R, descriind-ul cu pofta pe micutul in varsta de doar sase ani jumate.

Finala Next Star la Popularitate: Imbracat in straie traditionale si cu caciula de “hastrahan” pe cap, Denis a oferit un moment autentic romanesc. Nu mai vorbim de taraful din spate, care a intregit perfect tabloul, ajutandu-l sa intepreteze melodia “Hai, hai cu tresioara”. Ce sa mai… un Liviu Vasilica in miniatura, varianta blonda, cu ochi albastri! Dar ce ochi! Au clipit incontinuu, spre amuzamentul juratilor.

Si asta nu a fost tot. Provocat de Dan Negru sa mai cante o melodie, micutul a interpretat piesa moderna “Baga bani”, a lui Connect-R, in acorduri populare. Strasnic a mai sunat!

Pe Denis Draghici il puteti sustine printr-un SMS cu textul ”DENIS”, la 1313 (1,24 eur/sms TVA inclus).