FINALA ROLAND GARROS 2017: SIMONA HALEP a prefatat MECIUL cu JELENA OSTAPENKO

FINALA ROLAND GARROS 2017. SIMONA HALEP a prefatat, vineri, finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, pe care o va disputa sambata cu letona Jelena Ostapenko. Vineri, o zi considerata libera inainte de finala, SIMONA HALEP nu a avut parte de prea multa odihna.

Mai intai, in jurul orei pranzului, SIMONA HALEP a sustinut o noua conferinta de presa, in care a vorbit despre finala de sambata. “Nu vreau sa ma gandesc ca trebuie sa castig si sa ma stresez astfel. Nu vreau sa am o presiune in plus. Incerc sa ma relaxez si abia astept sa joc maine. Am dormit bine si ma simt foarte bine azi”, a declarat SIMONA HALEP in cadrul intalnirii cu reprezentantii mass media.

“Stiu ca loveste puternic, iar meciul ma astept sa fie similar cu cel pe care l-am avut impotriva Karolinei Pliskova. Asa ca, foarte probabil, voi aplica aceeasi tactica”, a continuat SIMONA HALEP.

Apoi, in jurul orei 16:00, SIMONA HALEP a sustinut un antrenament intens de o ora pe unul dintre terenurile complexului de la Roland Garros, anunta Fanatik. Pana la antrenament, SIMONA HALEP a urmarit din tribune, alaturi de Ion Tiriac, meciul dintre Andy Murray si Stan Wawrinka, din semifinalele masculine de la Roland Garros.

Sursa foto: wtatennis.com