FINALA SAPTAMANII MPFM. RAYMOND: Oana se credea intr-o nava extraterestra!

Raymond si Andrei si-au continuat atacurile incepute in urma cu doua saptamani la adresa cuplului Oana-Laur. Jignirile si ironiile isi fac loc din ce in ce mai des de-a lungul emisiunilor difuzate in direct, scopul fiind doar unul: punerea “adversarului” in inferioritate.

Intr-o discutie avuta intre patru ochi cu Oana, Laur a recunoscut ca se simte intimidat de amenintarile cu bataia venite dinspre Raymond insa este constient ca iubitul Constantinei nu va recurge la niciun act de violenta, de-a lungul acestei competitii.

In discutii s-a implicat si Constantina care a acuzat-o pe Oana ca este o fata care se da tot timpul la baieti si chiar si pe parcursul competitiei le-a facut ochi dulci lui Andrei si lui Raymond.

Replica Oanei a fost insa una prompta: “Nu-mi trebuie un baiat rece langa mine. Cum as putea sa ma dau la Raymond cand nici ea nu este multumita de el?!”

Raymond a revenit in ofensiva si, dupa ce l-a facut pe Laur mincinos si cleptoman, a luat-o in primire pe Oana.

CITESTE SI: FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 IUNIE 2014. ANDREI: Acum sunt si mai hotarat sa ma casatoresc cu Cristina!

A acuzat-o pe bacauanca de faptul ca banii destinati castigatorului competitiei au fost singurul motiv al intrarii Oanei in Casa de la Mireasa pentru fiul meu insa Oana a incercat sa-i dea o replica pe masura: “Pana acum spuneai ca mi-as permite sa-mi cumpar o masina ca aceea si acum spui ca nu am avut bani sa vin la emisiune.”

A fost momentul care a declasat una dintre cele mai acide ironii rostite de-a lungul acestui sezon.

Raymond: “Oana te-ai urcat in masina aia (automobilul castigat de Gina) si nici nu stiai daca esti intr-o masina sau intr-o nava extrateresta. Nici nu stiai sa inchizi usile. Cautai clanta si inauntru. Credeai ca esti ca in 1930.”

Sursa foto: Captura Antena 1