FINLANDA-ROMANIA: Antrenorul MIXU PAATELAINEN spune ca ar fi multumit daca NU AR PIERDE meciul tricolorii

Selectionerul FINLANDEI, MIXU PAATELAINEN, a declarat ca echipa sa poate invinge ROMANIA daca va fi concentrata, energica si va specula situatiile care se vor ivi, insa a precizat ca n-ar fi suparat daca elevii sai nu se vor impune si ca ar fi multumit SA NU PIARDA, scrie Mediafax, care citeaza Helsingin Sanomat.

“Grupa este echilibrata, vor mai fi destule meciuri egale si surprize. Irlanda de Nord are sase puncte, ROMANIA a ramas cu victoria din Grecia, plus egalul cu UNGARIA. Daca vom fi concentrati, energici si vom specula situatiile care se vor ivi, putem invinge ROMANIA. Am putea juca la fel cum am facut-o cu Grecia. Cu siguranta nu va fi un meci mai usor decat cel pe care l-am avut cu Grecia, ci macar la fel de greu, daca nu mai greu. Vom intalni o echipa puternica, periculoasa pe contraatac, cu jucatori tehnici si rapizi. Avem o sansa buna sa castigam, trebuie sa ne gandim la victorie. Totusi, n-as fi suparat daca nu am castiga, as fi multumit sa nu pierdem meciul cu ROMANIA”, a spus Paatelainen.

Citeste si: FINLANDA-ROMANIA: Meciul va fi ARBITRAT de italianul PAOLO TAGLIAVENTO

Reprezentativa FINLANDEI a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul sustinut, sambata, pe teren propriu, in compania GRECIEI, in etapa a doua a grupei F de calificare la EURO 2016, din care face parte si ROMANIA.

Citeste si: ROMANIA-UNGARIA: VICTOR PITURCA afirma ca rezultatul nu poate fi o DRAMA

Partida FINLANDA-ROMANIA se va disputa, marti, de la ora 21.45, in grupa F de calificare la EURO 2016.

Sursa foto: fociclub.hu