FINLANDA – ROMANIA 0-2 (0-0) / PITURCA a ezitat sa spuna daca pleaca sau ramane la nationala

Este foarte probabil ca selectionerul Victor Piturca sa organizeze in zilele urmatoare o conferinta de presa prin care isi va anunta plecarea de la nationala Romaniei, dar pentru moment nu a dorit sa dea prea multe amanunte.

Un singur lucru este cert: oferta este extrem de tentanta, iar tehnicianul pare decis sa ii dea curs, chiar daca s-a ferit sa spuna lucrurilor pe nume.
“Deocamdata nu stiu daca plec, daca vine o oferta de nerefuzat pot pleca. Nu stiu sa fi aparut o astfel de oferta pana acum, sincer va spun. In momentul asta nu sunt sigur ca o sa vina cineva sa vorbim despre situatia mea, tot ce pot sa spun este ca agentul meu poarta niste discutii. Daca voi primi o oferta, primul care va afla va fi presedintele Federatiei”, a spus Piturca reporterului televiziunii publice aflat la Helsinki.

CITESTE SI: FINLANDA-ROMANIA 0-2 (0-0): “DUBLA” lui BOGDAN STANCU mentine tricolorii in grafic 

In alta ordine de idei, Victor Piturca a declarat, marti seara, dupa victoria din meciul cu Finlanda, scor 2-0, ca “tricolorii” se vor lupta pentru sefia grupei F a preliminariilor Euro-2016 cu reprezentativa Irlandei Nord.

“Sunt foarte multumit pentru ca am castigat un meci extrem de important, dupa ce am pierdut doua puncte mari cu Ungaria acasa. Cred ca se va da o lupta intre Irlanda de Nord si Romania. Mi-a fost putin teama, mai ales dupa ce s-a intamplat in meciul cu Ungaria. Baietii au dat dovada de caracter si am avut o foarte buna circulatie a balonului, mai ales in repriza a doua dupa intrarea lui Sanmartean. Planificasem sa joace 35 de minute, dar accidentarea lui Chipciu m-a fortat sa-l introduc imediat dupa pauza”, a spus Piturca la TVR 1.

CITESTE SI: EURO 2016: Meciul Serbia – Albania, intrerupt din cauza incidentelor. O drona cu un drapel albanez, deasupra arenei. VIDEO

Sursa foto: sport.ro