Firea continua razboiul cu Basescu: a depus contestatie la decizia de suspendare

GABRIELA FIREA continua razboiul cu TRAIAN BASESCU. Joi, Lucian Bolcas, avocatul senatoarei, a depus la Parchetul General o plangere impotriva ordonantei prin care s-a dispus SUSPENDAREA URMARIRII PENALE in cazul plangerii penale formulate impotriva presedintelui Traian Basescu pentru savarsirea infractiunilor de amenintare si santaj.

In opinia lui Bolcas, procurorul care a decis SUSPENDAREA DOSARULUI pana la terminarea mandatului de presedinte nu a apreciat corect faptul ca BASESCU se bucura de IMUNITATE.

Citeste si: BASESCU ARE IMUNITATE, PARCHETUL GENERAL SUSPENDA ANCHETA IN CAZUL PLANGERII DEPUSE DE FIREA

“Desigur ca am contestat aceasta concluzie la procurorul ierarhic superior. E un act pur tehnic”, a declarat Lucian Bolcas, in opinia caruia in acest caz este vorba despre o “pretinsa” IMUNITATE a presedintelui.

Avocatul a explicat ca “daca o persoana care personifica un organ al statului se bucura de imunitate absoluta, aceasta inseamna dictatura (…), democratia inseamna ca suntem toti egali in fata legii”.

In cazul in care contestatia va fi respinsa, AVOCATUL GABRIELEI FIREA va merge mai departe cu procedurile legale.

Citeste si: FIREA: ESTE VINEREA MARE! AM INCREDERE IN JUSTITIA DE PE PAMANT, DAR MAI ALES IN JUSTITIA DIVINA

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat saptamana trecuta ca a dat curs plangerii penale formulate de senatorul PSD GABRIELA FIREA, constituind un dosar penal. Procurorii au suspendat urmarirea penala a presedintelui Traian Basescu deoarece se bucura de imunitate.

GABRIELA FIREA a depus o PLANGERE PENALA pe numele presedintelui TRAIAN BASESCU, in care il acuza pe acesta de santaj si amenintari.

Sursa foto: jurnaluldeilfov.ro