FIREA ii raspunde lui ORBAN: Boicotarea este un pretext pentru ca bucurestenii sa nu-l poata evalua prin comparatie cu mine

Candidatul PSD pentru Primaria Capitalei, GABRIELA FIREA, a afirmat, duminica, referitor la anuntul contracandidatului sau liberal, LUDOVIC ORBAN, de a boicota dezbaterile daca PSD nu isi cere scuze pentru ultima campanie, ca este “doar un pretext” pentru a evita confruntarea electorala, informeaza Mediafax.

“Este un pretext pentru ca bucurestenii sa nu-l poata evalua prin comparatie cu mine, intr-o dezbatere. De cand este candidat, domnul ORBAN face doar declaratii politicianiste si prea putin ii anunta pe bucuresteni in legatura cu intentiile sale legate de o viata mai buna pentru ei”, a afirmat FIREA, potrivit unui comunicat de presa.

FIREA a mai afirmat ca ORBAN a fost “mana dreapta” a fostului primar Adriean Videanu si ca “se inscrie in aceeasi logica a lipsei de proiecte”.

“Echipa PSD pentru alegerile locale vine cu solutii concrete, asa cum a facut si la guvernare. Domnul ORBAN, colegul celor care au taiat pensii si salarii, se inscrie in aceeasi logica a lipsei de proiecte si de viziune pentru Bucuresti. A fost mana dreapta a domnului Videanu (PDL) si asta spune tot”, a spus FIREA, potrivit sursei citate.

CITESTE SI: ORBAN ia in calcul BOICOTAREA ALEGERILOR daca DRAGNEA si FIREA nu isi cer scuze pentru ultima campanie

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, LUDOVIC ORBAN, a cerut duminica, intr-o conferinta de presa, ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, si contracandidatul sau, GABRIELA FIREA, sa-si ceara public scuze pentru campania de la prezidentiale, in caz contrar luand in calcul boicotarea dezbaterilor.

LUDOVIC ORBAN a mai spus ca ia in calcul “masura extrema” de a nu participa la nicio dezbatere cu FIREA, daca PSD nu va cere scuze public.

“Iau in calcul inclusiv masura extrema de a nu participa la nicio dezbatere cu candidatul PSD, in cazul in care nu-si vor cere scuze. (…) Astept o pozitie oficiala din partea PSD, din partea liderului PSD, care a fost seful campaniei electorale, reamintesc, iar candidatul PSD a fost purtator de cuvant in campaia prezidentiala. Nu este vorba de niste personaje minore din PSD”, a declarat el.

 Sursa foto: ziuaveche