FIREA: Iohannis sa ceara parlamentarilor ACL sa voteze AMNISTIA pentru mame si pensionari

Vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, ii solicita candidatului ACL la alegerile prezidentiale, KLAUS IOHANNIS, sa le ceara parlamentarilor ALIANTEI sa voteze proiectul de lege privind AMNISTIA fiscala pentru mame si pensionari.

“Consider scandalos faptul ca, nici pana la acest moment, nu exista o pozitie oficiala a domnului IOHANNIS cu privire la AMNISTIA pentru mame si pensionari. Reamintesc faptul ca, intr-un gest de dispret maxim fata de zeci de mii de mame si pensionari, parlamentarii ACL s-au retras saptamana trecuta de la votul din Senat, blocand un proiect atat de necesar.

Citeste si: AMNISTIA FISCALA PENTRU MAME SI PENSIONARI, INTRODUSA PE ORDINEA DE ZI A SENATULUI

Observ ca domnul IOHANNIS, care vrea sa fie presedintele acestor mame si pensionari, are timp sa lanseze filme proaste, dar nu are timp sa le ceara colegilor sai din PNL si PDL sa voteze proiectul amintit”, a declarat senatorul social-democrat GABRIELA FIREA, potrivit Agerpres.

Ea sustine ca membrii coalitiei de guvernare vor vota saptamana viitoare proiectul de lege privind AMNISTIA fiscala pentru mame, pensionari si profesori.

“Noi, cei din coalitia de guvernare, vom vota acest proiect saptamana viitoare, dar in lipsa unei reactii a prezidentiabilului ACL, care sa ceara acest lucru si parlamentarilor liberali si democrat-liberali, nu putem concluziona decat ca domnul IOHANNIS este absolut indiferent la problemele mamelor si pensionarilor. (…)”, a afirmat FIREA.

AMNISTIEREA FISCALA A PENSIONARILOR: NU SE RESTITUIE SUMELE PROVENITE DIN DEBITELE DEJA RECUPERATE DE LA PENSIONARI

Sursa foto: jurnalul.ro