FIREA: Scrutinul de astazi este MOMENTUL ADEVARULUI; Ne pregatim de ALEGERILE LOCALE

Purtatorul de cuvant al PSD, GABRIELA FIREA, a declarat, duminica, ca scrutinul intern pentru ALEGEREA PRESEDINTELUI PARTIDULUI este ”MOMENTUL ADEVARULUI” si un bun prilej pentru ca organizatiile judetene ”sa-si DINAMIZEZE ACTIVITATEA”, relateaza Agerpres.

Totodata, ea a subliniat ca, cu o conducere statutara, aleasa conform tuturor procedurilor, PSD poate pregati alegerile din 2016 .

“Scrutinul intern al PSD este in fapt modalitatea statutara de alegere a presedintelui acestei formatiuni politice, este un bun prilej pentru fiecare organizatie judeteana de a-si dinamiza activitatea. Este si un test. Cred ca este momentul adevarului, pana acum mai mult am vorbit, acum am trecut si la fapte si anume sa ne organizam foarte bine, cu o conducere statutara si care este aleasa conform tuturor procedurilor si sa ne pregatim de alegerile locale si ulterior de cele parlamentare. Un partid bine organizat are castig de cauza, un partid in provizorat nu poate sa mearga la succes”, a spus Firea la sediul central al PSD dupa ce a votat pentru alegerea presedintelui partidului.

CITESTE SI: SOCIAL-DEMOCRATII ISI ALEG DUMINICA PRESEDINTELE. LIVIU DRAGNEA, UNICUL CANDIDAT.PREZENTA LA VOT LA ORA 16.00 – 64,85%. UPDATE

Totodata, Firea a anuntat ca va candida pentru un post de VICEPRESEDINTE PSD la Congresul din 18 octombrie.

Social-democratii isi aleg duminica presedintele, singurul candidat la aceasta functie fiind actualul presedinte interimar al PSD, Liviu Dragnea.

Sursa foto: Realitatea