Firma Meridian Taxi a castigat licitatia pentru transportul pasagerilor de la Gara de Nord

Firma Meridian Taxi este castigatoarea licitatiei publice deschise cu strigare pentru inchirierea spatiului de la Gara de Nord, cu destinatia parcare taxi – imbarcare/debarcare calatori, informeaza Compania Nationala de Cai Ferate „CFR” SA intr-un comunicat de presa. 

Conducerea CFR SA doreste ca prin atribuirea acestui tip de serviciu catre o societate specializata sa creeze premisele unei imbunatatiri substantiale a serviciilor de taximetrie, sa creasca gradul de siguranta a calatorilor si sa elimine practicile taximetristilor-pirat. Dreptul de folosinta a terenului in suprafata de 300 mp, situat la intrarea in statia CF Bucuresti Nord – zona Coloane, a fost atribuit la pretul de 5 lei/mp/luna, fara TVA, termenul pentru semnarea contractului fiind de 5 zile de la adjudecare.

Castigatoarea licitatiei (Meridian Taxi) are obligatia de a instala 4 touchscreen-uri, un sistem video de supraveghere, bariere la intrarea si, respectiv, la iesirea din spatiu, de a asigura personalul necesar operarii acestora si de a semnaliza existena acestei statii oficiale de TAXI in interiorul Garii de Nord. Caietul de sarcini a fost achizitionat de 10 agenti economici, documentatia de participare fiind depusa de un singur ofertant, SC MERIDIAN TAXI SRL.

Sursa foto: zf.ro