Firmele candidatului STEFAN FLORESCU din SECTORUL 6, EXECUTATE PENTRU DATORII MARI. DOCUMENT

STEFAN FLORESCU, candidatul independent la PRIMARIA SECTORULUI 6 pentru  alegerile din 5 iunie, este un afacerist prost. Nimic nou! STEFAN FLORESCU este febletea anumitor cetateni din SECTORUL 6 care pot fi pacaliti cu o supa calda si un pachet electoral sub o forma sau alta! Nici asta nu-i vreo surpriza uriasa! STEFAN FLORESCU este un politician si mai prost, el pierzand in cel mai lamentabil mod cu putinta precedentele incercari de a se instala primar in SECTORUL 6!

STEFAN FLORESCU a facut o gramada de afaceri ilegale, multe dintre ele din postura de sef al Directiei Administratiei Pietelor din Sectorul 4. Astazi a venit momentul sa va prezentam ce a facut onor candidatul STEFAN FLORESCU in PIATA CHILIA VECHE din DRUMUL TABEREI, SECTOR 6!

Asa cum lesne se poate observa din documentul atasat, STEFAN FLORESCU si fratele domniei sale MARIUS FLORESCU au obtinut si detinut numeroase spatii comerciale in incinta PIETII CHILIA VECHE, toate acestea avand aceeasi soarta: falimentul!

„GOSPODARUL” desavarsit STEFAN FLORESCU a „reusit” performanta de a pune pe butuci toate afacerile pe care le-a avut, in marea majoritate a cazurilor el fiind executat, in perioada 2013-2014, pentru neplata unor sume considerabile datorate in baza contractelor de inchiriere semnate in momentul preluarii spatiilor aferente.

Aceasta este inca una dintre dovezile de netagaduit ale priceperii de care da dovada „gospodarul grijuliu” STEFAN FLORESCU, candidatul independent si „devotat” cetatenilor din SECTORUL 6 pe care viseaza sa-i pastoreasca in urmatorii patru ani!

LISTA DATORII FIRME STEFAN FLORESCU si MARIUS FLORESCU: 

FLORMAR IMPEX SRL  – DOUA SPATII  – la fiecare dintre ele cate  13.878,78 LEI
SMART BUILDING INTERNATIONAL SRL – 6298,63 LEI
STEFRAN INTERNATIONAL SRL –  DOUA SPATII – la prima: 13.579, 39 LEI, iar la a doua: 12.215,25 LEI