Fiul fostului sef al IPJ Prahova, acuzat de fals si inselaciune, a fost arestat

Fiul fostului sef al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Prahova, la domiciliul caruia politistii au facut, vineri, o perchezitie, a fost retinut si va fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva, el fiind acuzat de fals, uz de fals si inselaciune, informeaza ziare.com.

Florin Madalin Bach, fiul unui fost comandant al IPJ Prahova, Iulian Bach, a fost retinut pentru 24 de ore si astazi va fi prezentat Judecatoriei Ploiesti cu propunere de arestare preventiva, el fiind acuzat de comiterea mai multor infractiuni, au declarat surse din IPJ Prahova.

Acesta a fost ridicat, condus la audieri si retinut dupa ce vineri politistii au facut o descindere la domiciliul sau si i-au perchezitionat casa timp de mai multe ore. Florin Bach este acuzat de comiterea infractiunilor de fals, uz de fals si inselaciune, intr-un dosar instrumentat de politistii de la Serviciul de Investigatii criminale din cadrul IPJ Prahova, conform sursei citate.

El este acuzat ca in cursul acestui an ar fi falsificat documente care contin datele de identificare a unei firme, documente pe baza carora a cumparat aparatura electronica in valoare de 5.000 de lei pe care nu a mai achitat-o.

La sfarsitul lunii ianuarie a acestui an, Florin Bach a fost arestat preventiv intr-un alt dosar de inselaciune cu un prejudiciu stabilit la 2.800 de lei. Conform unor surse, Florin Bach mai este cercetat in alte trei dosare penale in care anchetatorii au stabilit prejudicii de peste 1,5 milioane lei. 

Sursa foto: adevarul.ro