Fiul lui Bashar al-Assad glumeste pe seama Statelor Unite ale Americii

Hafez al-Assad, fiul in varsta de 11 ani al presedintelui Bashar al-Assad, a facut bascalie de americani intr-o postare pe pagina sa de Facebook, urmasul conducatorului sirian afirmand ca-si doreste ca acestia sa atace pentru a fi infranti, in final.

Hafez al-Assad a postat un mesaj lung pe reteaua de socializare, in care dezbatea posibila lovitura militara a aliatilor asupra Siriei, avertizand asupra pericolelor care ii asteapta, potrivit New York Times. Baiatul isi incepe mesajul spunand ca sirienii au asteptat 12 ore, apoi 48 de ore si asteapta in continuare lovitura aliatilor, care pare sa nu mai vina.

“12 ore am asteptat…48 de ore au zis, asteptam. S-ar putea sa aiba cea mai buna armata din lume, s-ar putea sa aiba cele mai bune avioane si nave din lume, tancuri mai bune decat ale noastre, insa soldati?”, a scris copilul. Hafez explica in continuare ca desi intreaga lume spune ca America are cea mai puternica armata din lume, nimeni nu stie de ce resurse militare dispune Sira.

In final, Hafez al-Assad spune ca spera ca americanii sa atace, pentru ca, in opinia sa, victoria finala va apartine Siriei.

Sursa foto: rtv.net