Fiul lui BERCEA MONDIAL, transferat la Poarta Alba in dosarul privind santajarea lui Mircea Basescu

FLORIN ANGHEL, fiul lui Bercea Mondial, a fost transferat de la Penitenciarul Colibasi, unde executa o pedeapsa de cinci ani si trei luni pentru tentativa de complicitate la omor, la Penitenciarul Poarta Alba. Motivul transferului este legat de audierile din dosarul privind presupusa SANTAJARE a lui Mircea Basescu.

Reprezentanti ai Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) au declarat, miercuri, ca FLORIN ANGHEL a fost transferat de la Penitenciarul Colibasi (Arges) la Penitenciarul Poarta Alba (Constanta), pentru a fi audiat in dosarul in care procurorii DNA fac cercetari pentru presupusa SANTAJARE a lui Mircea Basescu.

Citeste si: IZAURA ANGHEL, FIICA LUI BERCEA MONDIAL, ARE ALTA VARIANTA LEGATA DE BANII DATI LUI MIRCEA BASESCU

La finalul acestei proceduri, FLORIN ANGHEL va fi dus inapoi la Penitanciarul Colibasi, au precizat reprezentantii ANP, citati de Mediafax.

Fiul lui Bercea Mondial, acuzat ca l-ar fi SANTAJAT pe Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, caruia i-ar fi cerut 280.000 de euro amenintandu-l ca va face publice informatii compromitatoare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la sfarsitul lunii mai, de Tribunalul Constanta.

MARIUS CONSTANTIN, GINERELE LUI BERCEA MONDIAL, ARESTAT PREVENTIV!

Sursa foto: bzi.ro