FIUL lui MICHAEL JACKSON a ajuns DROGAT si ALCOOLIC

Ajuns la 18 ani, Prince Jackson a apucat-o pe cai gresite. Fiul cel mare al regretatului Michael Jackson a inceput sa se drogheze, bea de stinge si nu da pe acasa cu zilele, spre ingrijorarea rudelor sale. Bunica baiatului se teme ca, daca nepotul ei va continua cu acest stil de viata, o noua tragedie se va produce in familia lor.

Fiul cel mare al lui Michael Jackson primeste, impreuna cu sora lui, Paris (17 ani), si cu fratele mai mic, Blanket (13 ani), o alocatie de 8 milioane de dolari pe an.

De cand tatal lor s-a stins din viata, pe 25 iunie 2009, in urma administrarii unui cocktail cu anestezic si calmante, toti trei se afla sub custodia bunicii lor de 84 de ani, Katherine Jackson (foto), cu care locuiesc intr-o vila din Calabasas, California.
Batrana se pare insa ca l-a scapat din mana pe Prince. Tanarul si-a facut un anturaj dubios, abia mai da pe acasa si e mai tot timpul pe la petreceri scaldate in alcool si de la care nu lipsesc drogurile.

CITESTE SI: Cat de mult au crescut si cum arata copiii celor mai cunoscute vedete din ROMANIA

Bunica lui se teme sa nu sfarseasca tragic
Cunoscutii care l-au vazut band pana cade sub masa sau fumand marijuana in compania – culmea! – bodyguardului sau l-au parat bunicii, care acum este extrem de ingrijorata ca nepotul ei ar putea avea parte de un sfarsit tragic, inainte de vreme.
“Se poarta atat de ciudat, incat ai lui au devenit foarte ingrijorati si ar face orice ca sa impiedice o noua tragedie. Familia vrea sa aiba o discutie serioasa cu el, despre comportamentul lui si despre viitorul lui”, a declarat un apropiat al familiei Jackson pentru o publicatie americana.
Teama familiei este cu atat mai mare cu cat Prince urmeaza sa plece la facultate in curand, iar departe de casa, nimeni nu ar mai avea nici un control asupra lui. Katherine, LaToya, Janet si fratii lor – unchii lui Prince – vor sa organizeze o reuniune, in care fiecare are de gand sa-i spuna ce are pe suflet in legatura cu modul sau de viata din ultima perioada.

CITESTE SI: 6 ACTORI care au jucat in filme alaturi de copiii lor

Astfel, clanul Jackson vrea sa-i arate rebelului baiat ca a apucat-o pe o cale gresita si ca trebuie sa se indrepte si sa devina un barbat responsabil.

Sursa www.libertatea.ro