Fiul lui Sile Cămătaru, Dani, a dat marea lovitură tocmai la Paris!

Fiul lui Sile Camataru, unuia dintre cei mai controversati lideri ai lumii interlope bucureștene, și-a cerut iubita în căsătorie la Paris, anunță cancan.ro. Dani trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de mai mulți ani, alături de femeia care îi stă alături și care i-a dăruit un băiețel. Cei doi au hotărât abia acum să facă pasul cel mare.       

O vacanță romantică la Paris, petrecută la brațul iubitei sale s-a dovedit a fi prilejul perfect pentru fiul lui Sile Camataru de a-și cere iubita de soție. Dani formează de mai mulți ani un cuplu cu femeia care i-a dăruit un băiețel, însă de-abia acum s-a hotărât să facă pasul cel mare. Totul s-a petrecut pe o terasă de pe Tour Eiffel, cei doi fiind fotografiați în timp ce admirau Parisul noaptea, scrie cancan.ro. „Prin bune și prin rele am trecut împreună. E greu să căzi când te ține cineva de mâna”, a spus Dani. Îmediat după cererea în căsătorie, prietenii care îi însoțeu pe cei doi în vacanță au recționat. „La asta nu mă așteptăm. Eu vă cunun”, le-a transmis un prieten ce a asitat la momentul emoționant.

Citește și:  ADEVĂRUL DESPRE ASASINAREA LUI SORIN CONSTANTIN MARCU! MOTIVUL REAL PENTRU CARE A FOST UCIS INTERLOPUL CRAIOVEAN ÎN MEXIC

Sile Cămătaru a aflat vestea din spatele gratiilor unde este încarcerat pentru comiterea mai multor infracțiuni de violentă-șantaj, cămătărie, omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Dacă se va face nuntă, temutul bărbat nu va putea așadar participa, mai scriu cei de la Cancan. La sfârșitul lui 2017, Sile Camataru a fost condamnat de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție, la 5 ani și 6 luni de închisoare cu executare, într-un dosar de infracțiuni de violentă-șantaj, cămătărie, omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Sursa foto: adevarul