Fiul minor al unui cunoscut fotbalist român, condamnat pentru șantaj! Ce pedeapsă a primit tânărul

Cristian Ionuț, fiul fostului fotbalist Sabin Ilie, împreună cu trei prieteni îl șantajau, acum un an, pe Albert Bakirici, informează cancan.ro. Aceștia erau  prinși în flagrant și reținuți pentru cercetări. Cazul a ajuns în instanță, iar zilele trecute s-a dat o decizie finală.

Unul dintre cei trei fii ai lui Sabin Ilie a comis-o alături de niște prieteni, anunță cancan.ro. Ei au șantajat un tânăr, cerându-i bani pentru a nu divulga imagini compromițătoare cu acesta. Doar că Poliția a intrat pe fir și i-a prins. Au fost acuzați de șantaj și au ajuns, astfel, în fața judecătorilor.

După mai bine de jumătate de an, inculpații și-au primit pedepsele. Astfel, lui Cristian Ionuț Ilie i se va aplica măsura educativă a asistării zilnice pe o durată de șase luni. De asemenea, tânărul va trebui să urmeze un curs de formare profesională, pe durata executării măsurii educative dictate de instanță, dar să se și prezinte la Serviciul de Probațiune de pe lângă Tribunalul Ilfov, la datele fixate de instituție.

Citește și: ANAMARIA PRODAN A VORBIT DESPRE RELAȚIA CU NĂBĂDĂI CU LAURENȚIU REGHECAMPF: N-AM VRUT SĂ FIU SOȚIA LUI

Luca Alexandru Bica – cinci luni de reeducare, David Eduard Iordăchescu – cinci luni de reeducare și Nicolas Trohani – trei luni de reeducare sunt condamnările pentru prietenii lui Cristian Ionuț, care au participat la șantaj.

Pe 20 iulie 2017, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut trei tineri, în vârstă de 16 ani, imediat după săvârşirea unei infracţiuni de şantaj. Ei au încercat să determine un bărbat să le remită o sumă de bani, pentru a nu divulga imagini compromiţătoare cu acesta. Între ei, fiul lui Sabin Ilie.

În jurul orei 19:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi de către un tânăr cu privire la faptul că persoane necunoscute l-au abordat prin intermediul unei aplicaţii de internet, solicitându-i suma de 3.000 de euro, în caz contrar ameninţând cu publicarea unor imagini compromiţătoare cu acesta. La ora 20:30, persoana vătămată, conform instrucţiunilor primite prin aplicaţia menţionată, a mers la adresa indicată şi a plasat un plic cu bani sub un autoturism din apropiere, după care a respectat indicaţiile şi a părăsit zona.

Poliţiştii au procedat la supravegherea zonei, iar după câteva minute, dintr-un taxi, au coborât trei tineri. Unul dintre aceştia a mers la locul unde se afla plicul cu bani, l-a luat, după care cei în cauză au încercat să părăsească zona. Imediat, autoturismul a fost blocat, iar tinerii au fost duși la secția de Poliție.

Sursa text: cancan.ro