Fiul presedintelui CJ Cluj a incalcat obligatiile impuse de eliberarea probatorie

Fiul presedintelui Consiliului Judetean Cluj a fost condamnat la sfarsitul lunii martie la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru trafic de droguri, insa neavand voie sa  se intalneasca cu ceilalti inculpati pana la finalizarea dosarului.

Alexandru Uioreanu, baiatul presedintelui CJ Cluj (nn Horea Uioreanu), nu a respectat termenii impusi de judecatori si a fost la un pas de detentie, dupa ce a fost surprins in compania lui Adrian Ciprian Tition, un alt inculpat din dosar. Cei doi au fost retinuti de politistii sectiei 3 din orasul Cluj, in luna aprilie, cand au fost surprinsi in parcul Ion Agarbiceanu.

La vremea respectiva politistii au cerut inlocuirea masurii de neparasire a localitatii cu cea de arest preventiv, aceasta fiind judecata astazi, 12 iulie, insa beizadeaua Alexandru a scapat, inca o data, ca prin urechile acului. 

Alexandru Uioreanu a fost arestat preventiv pe 20 decembrie 2012 impreuna cu fratii Ferenc Nagy si Gyongyke Nagy. Procurorii DIICOT sustin ca acestia trei ar fi adus droguri din Ungaria si le-ar fi distribuit prin scoli.

Alexandru Uioreanu a fost acuzat de trafic de droguri de catre procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) – Structura Teritoriala Cluj si condamnat la 2 ani si jumatate de inchisoare cu suspendare in luna martie a acestui an.

Sursa foto: evz.ro